Vectra - konsultant telefoniczny

Temat dostępny też na forum: Redłowo
Witam, pracuje ktoś w Vectrze jako konsultant telefoniczny. Dają 10 brutto. Trochę słabo. :( Jak tam się pracuje? Nie mogę znaleźć pracy pomimo wykształcenia i doświadczenia. Mam długi. Ale te 10 brutto nie powala :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Vectra - konsultant telefoniczny

10 zł brutto za godzinę pracy to wyzysk i rozbój w biały dzień.
Za oferowanie takich stawek (zwłaszcza w Trójmieście) powinna być szubienica.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

w maku dostaniesz od 10 do 12 brutto...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zrezygnowałam. Ostrzegam przed nimi. Na szkoleniu zero informacji o warunkach pracy. Umowa dopiero po teście, który "jak pójdzie dobrze, to wtedy zobaczymy". Po teście dwa tygodnie szkolenia podpieczona do konsultanta... ale ile godzin, jedna wielka niewiadoma. I jak tu liczyć na normalne wynagrodzenie? :/ I zero jakichkolwiek dodatków, ani premii przez 4 miesiące. Taka wielka firma, a pracowników ma gdzieś, niech tyrają na słuchawce po 8 godzin dziennie bez szans na umowę o pracę. Ta tylko dla niepełnosprawnych...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

podpieczona ;)
Przepraszam. "podłączona" oczywiście
Podczepiają pod słuchawki do konsultanta i tak słuchasz rozmów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przestrzegam przed nimi.
Kiedyś tam pracowałam - powiedziałam jedno zdanie za dużo - miałam własne zdanie i nie podobało się to przełożonej - dziewczynie, która myślała, że zajmuje już nie wiadomo jakie stanowisko, a robiła to co inni - tylko zwracała uwagę innym, że za wolno pracują.
Firma oszukuje - byłam świadkiem i wyzyskuje - znam ją od wewnątrz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pozdrawiam osiedlową sieć ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To już lepiej zgłoś się do Transcom na ul. Kołobrzeska 32C w Gdańsku, tam masz 10zł NETTO i prowizję w zależności od projektu (sprzedaż lub obsługa klienta).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

10 netto aha - w ogłoszeniu potem 7 zł i ciągłe powtarzanie, że za miesiąc będzie więcej, że za 3 będzie umowa o pracę. Wszystkie projekty dla roboli z ulicy to sprzedaż, przedłużanie umów i back off dla znajomych. Automat ustawiony na 10 s. bo niema kim robić wieczne kolejki i oprki od teamów siedzących na allegro lub innych durnych stronach - wyłażących z boxów tylko po to by pogonić swoich murzynów.
Jest tu fajny temat o wiecznych poszukiwaczach roboli obie firmy tam są... wiec odpowiedź nasuwa się sama... btw chyba ten MC czy inny fast food to chyba lepsze rozwiązanie tam przynajmniej dostajesz w twarz um. o pracę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Portal z opiniami o pracownikach. (97 odpowiedzi)

Dzisiaj natknąłem się na taki artykuł:...