Króliczek ;) (1) Mega profesjonalne podejście do klienta , jestem bardzo zadowolony ;) Bardzo... Kuba jedyne takie studio (1) Robiłem u nich tatuaż i naprawdę widać profesjonalizm od samego wejścia .... Suli AFT :) (1) Domowa atmosfera i wszystko ok :) dzięki za rybki :) Wojtas
polecam (1) atmosfera, klimat z*******y, godne polecenia, jak troche odpoczne po... rafał Jedyne takie studio !! (1) Zrobiłam u Michała swój pierwszy tatuaż, niepowtarzalna atmosfera, już od... Aga Jedyna taka pracownia tatuażu w Gdyni (1) Artyści, którzy swoją sztukę przenoszą na ciało. Atmosfera jak w domu, pyszna... Paulina :-) (1) Kontakt szybki. Uwagi i propozycje bardzo trafne i przydatne. Miejsce i... Wera Jedyne i niepowtarzalne :) (1) Świetna atmosfera, artystyczny klimat którego autorem jest Michał, choć sam... Gosia Studio jedyne w swoim rodzaju (1) Bardzo fajne studio o niebanalnym wystroju i klimacie, które stworzone... Agnieszka Agnieszka (1) Bardzo fajne studio o niebanalnym wystroju i klimacie, które stworzone... Agnieszka Doskonałe klimatyczne miejsce (1) Pracowia Tatuażu VELES to doskonałe, jedyne w swoim rodzaju miejsce. Klimat... Anonim