Nie polecam (2) Szkoła bardzo tania, ponieważ połowę czasu nauczyciel spędza poza salą, a my... Dorota Zdecydowanie polecam! (1) Super szkoła z fajnym klimatem. Gorąco polecam tę szkołę językową, poziom... Dorota Polecam (1) Uczęszczam na kurs już od paru lat. Miła atmosfera, świetny lektor. Zajęcia... Marta
Polecam (1) Trafiłam do tej szkoły z polecenia koleżanki i polecam - przyjemna atmosfera,... Kasia Polecam! (1) Szkoła językowa dla osób lubiących naukę w miłej, prawie rodzinnej... Magdalena Efektywnie (1) Na kursy zaczęłam chodzić po dwóch miesiącach samodzielnej nauki bo... Mary Gorąco polecam (1) Polecam szczególnie tym, którzy chcą skutecznie nauczyć się języka, w miłej... Ania profesjonalna pomoc- polecam! (1) Szkoła zdecydowanie godna polecenia. Mam duże doświadczenie jeśli chodzi o... Klaudia POLECAM!! (1) W szkole Venga uczę się od czerwca 2011. Atmosfera jest tutaj bardzo dobra,... Anna Polecam (1) Naukę rozpoczynałam od zera. Zamierzałam wziąć lekcje indywidualne, bo po jak... Katarzyna (grupa A1) Polecam (1) kolezanka poleciła mi tą szkołę i to był strzał w dziesiątkę. Jose jest... ola Polecam - w kilka miesięcy od zera do B2 (1) Nauka jest łatwa (dobrze prowadzone zajęcia), przyjemna (najczęściej w formie... katka