Sex Shop Venus

Sexshopy

Gdańsk, Jana Heweliusza 3

kasia80 - opinia (1) Bardzo miła przesympatyczna obsługa, sklep niewielki ale dobrze wyposażony.... kasia80 Obsluga perfekt :-) (2) Bardzo mila obsluga....mila pani bez skrepowania doradzila i pomogla znalezc... Rafal primitywna obsługa (2) witam! Chciałbym przestrzec przed tym sex shopem i niezbyt rozgarniętymi... S
Super profesjonalna obsługa (1) Obsługa w tym sklepie w pełni profesjonalna dobrze doradziła zakup bez... Ja Brawo dla obslugi (1) Pierwszy raz w sex shopie nie czułem sie skrępowany. Obsługa rewelacyjna ,... zibi POLECAM!!!!! (2) Jestem miło zaskoczony obsługa w sklepie przy Starym Miescie w Gdańsku.Gdybym... MarekWawa Polecam szczerze!!! (1) Pochodzę z województwa lubuskiego i będąc często na Pomorzu znalazłam sklep... Ela Ocena 5 (1) Bardzo miła obsługa,polecam wszystkim,którzy nie mają odwagi wejść ...panie... Arek Polecam (1) Bardzo miła i pomocna obsługa na Heweliusza. Niestety mój zakup był wadliwy i... Agnieszka Bez Wstydu (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa w sklepie Venus na Heweliusza w Gdańsku.... Anyszka POLECAM!!! (1) Przyznam szczerze - z czystym sercem mogę polecić wszystkim kobietkom ten... Anka35 obsluga koszmar! (1) Najbardziej nie przyjemna obsluga (..)!wstyd.Z dobrych stron to jeden z... Marcin POLECAM!!!!!!!!! (1) Wszystkim gorąco polecam sklepy Venus.Ja akurat byłam klientka w sklepie na... nikolka Dotyczy sklepu internetowego VENUS (1) Chciałem kupić żonie bieliznę na Walentynki. Więc 7 lutego zamówiłem, 8... niezadowolony33 BRAK SŁÓW (1) BYLEM NIEDAWNO W SLEPIE I JESTEM ZSZOKOWANY ŻE W DZISIEJSZYCH CZASACH MOZNA... ZNIESMACZONY jaki klient taka obsługa (1) Staram się dość regularnie odwiedzać ten sklep i mam pozytywne zdanie na... pomorzanka beznadzieja (1) tak się zastanawiam, dlaczego dobre opinie o tym sklepie wystawiają same... zdziwiona SUPER! REWELACJA! NAJWYŻSZY POZIOM!!! (1) Tak się złozyło, ze byłam akurat świadkiem tego zdarzenia w sklepie VENUS i... Singielka Miła obsługa i super bielizna dla Studia Pro-Masaż z Gdańska (1) Czytaliśmy opini Pana który kupował bielizne dla żony. Jak my kupowałyśmy... Ania PRO MASAŻ