VERMINEX

Dezynfekcja, deratyzacja

Gdańsk, Potęgowska 6/2

Marzena Sz - opinia (1) Szybka reakcja, punktualność , cena przystępna. Problem z kuną rozwiązany od... Marzena Sz w - opinia (1) polecam bardzo dobra firma szybko i fachowo w SUPER!!! (2) Super chłopaki, uratowali mnie po wizycie Pana z firmy BIOS, który po dwóch... Joanna
Polecam (1) Skorzystałem z deratyzacji w zakładzie przemysłowym. Wykonali swoją pracę bez... Marek OCENA POZYTYWNA (1) Polecam 100% profesjonalismu walker Wybawiciele (1) Krotko mówiąc wybawiciele, uratowali mnie od pluskiew. Marzena POLECAM !!! (1) pomogli mi metodą żelową uporać się ze stadem karaluchów, polecam też... Iwona polecam (1) Witam polecam verminex fachowa firma wylapali szczury co do jednego razem 8... marian Nie polecam (2) Niestety nie mogę polecić firmy Verminex. Panowie skasowali 300 złotych za 15... Tomasz POLECAM (1) jestem zadowolony z uslugi usuniecia pluskiew panowie sa bardzo skuteczni i... zdzichu Polecam tą firme (1) Pozbyli się w 2 dni sczurów, które biegały mi w ścianie i pod sufitem,... Kazik POLECAM (1) Witam, chciałabym podziękować Panom z Verminexu, wynajmuję mieszkanie w... ilona NIE POLECAM!!! (1) Panowie przyjechali do os ziemnych. Spryskali miejsce występowania gniazd... iwona SA ZAJEBISCI!!! (1) polecam serdecznie . mili panowie , szybcy i skuteczni z porownniem do innych... JA Marek_S - opinia (1) Firma godna polecenia, przez kilka miesięcy inne firmy walczyły u mnie z... Marek_S prawdziwi fachowcy (1) pozbyli sie prusaków po 1 wizycie gdzie inne firmy kilka razy przyjezdzaly i... asia