Jarek Bellwon - opinia (2) W pełni profesjonalna i pomocna obsługa klienta Jarek Bellwon Marzena - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z Verre Home, w szczególności Panem Rafałem... Marzena Izabela - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z Verre Home, w szczególności Panem Rafałem... Izabela
Ola - opinia (2) Polecam. Szybko i profesjonalnie. Ola Bartosz - opinia (1) Chciałem serdecznie podziękować Panu Rafałowi Żurawskiemu oraz całemu... Bartosz Cezary - opinia (2) Pan Rafał Żurawski to profesjonalista i najskuteczniejszy doradca, z ogromnym... Cezary Dorota - opinia (2) Właśnie dokonałam zakupu mieszkania z biurem nieruchomości verre home, jestem... Dorota Dorota - opinia (2) Serdecznie polecam usługi biura Verre Home. Szczególne podziękowania kieruję... Dorota Natalia - opinia (1) Z ogromną przyjemnością polecam usługi biura Verre Home. Nawet nie zdawałam... Natalia SM - opinia (2) Współpraca z Verre Home Sp. z o.o. przywraca wiarę w rzetelne usługi... SM Joanna - opinia (2) Serdecznie polecam Pana Pawła Leszczyńskiego, współpraca z nim to czysta... Joanna Sowiński Oskar - opinia (2) Jestem po sprzedaży domu , Verre Home sprawiło się perfekcyjnie . Biorąc pod... Sowiński Oskar Jarosław - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa. Rozsądna prowizja. Merytoryczność i wysokie... Jarosław Aneta - opinia (2) Współpraca układała się bardzo dobrze. Uzyskaliśmy odpowiedzi na wszystkie... Aneta Marta - opinia (2) Wybór tego tego biura to był strzał w dziesiątkę!!!! Z ogromną... Marta Monika - opinia (2) Z przyjemnością mogę wyrazić pozytywną opinię o tej agencji. Pan Paweł i... Monika Sebastian - opinia (1) Profesjonalizm w działaniu przełożył się na ostateczne sfinalizowanie... Sebastian