Mariusz - ocena (2) Witam, Podziękowania dla pana Pawła Leszczyńskiego za szybką sprzedaż naszego... Mariusz Marek - ocena (2) Paweł Leszczyński verre home Pan Paweł Jest rzetelny i pracowity. Pan... Marek Łukasz G. - ocena (2) Z czystym sumieniem mogę polecić współpracę z firmą Verre Home, szczególnie z... Łukasz G.
Marek - ocena (2) Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Pawła Leszczyńskiego jako pośrednika do... Marek Grzegorz - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Pan Mirosław Furtak cierpliwie... Grzegorz Roman - opinia (1) Bardzo dobra komunikacja, fachowa obsługa, polecam i dziękuję Panu Ryszardowi... Roman Julianna - opinia (2) Miałam przyjemność współpracy przy kupnie mieszkania z panem Pawłem... Julianna Piotr Ostoja - opinia (2) Pan Rafał Żurawski jest uprzejmy, kontaktowy, profesjonalny i skuteczny w... Piotr Ostoja Ewa Radzieńska - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa, super skuteczna, już po 1,5 miesiąca mieszkanie... Ewa Radzieńska Michał - opinia (2) Profesjonalne podejście do klienta i doskonały szybki kontakt. Polecam tą firmę Michał Michał - opinia (2) Wspaniała obsługa, wszystko zostało załatwione w błyskawicznym tempie. Polecam! Michał Julita - opinia (2) Bardzo dobry kontakt. Fachowo i konkretnie . Julita Aliaksandr - opinia (2) Dobry fachowiec znający się na swojej robocie. Aliaksandr Dominika - opinia (2) Bardzo, bardzo polecam współpracę z Panem Pawłem Leszczyńskim , który... Dominika Anna Czarnecka - opinia (2) Bardzo przyjemna wspolpraca. Pelen profesjonalizm i zaangazowanie. Serdecznie... Anna Czarnecka Arkadiusz Wiśniewski - opinia (2) Agencja Verre Home wywiązała się z umowy w 100%. Szczególnie jestem bardzo... Arkadiusz Wiśniewski Bart - opinia (2) Moj przypadek pokazal jak swietnie firma radzi sobie ze wsparciem nietypowych... Bart Dagmara - opinia (2) Serdecznie polecam skorzystac z pomocy uczciwego i pewnego biura VerreHome.... Dagmara Anka Olińska - opinia (2) Pan Rafał Żurawski okazał siębardzo profesjoalnym agentem,nie tylko... Anka Olińska Marianna - opinia (2) Szczególne podziękowania dla Pana Pawła Leszczyńskiego, który zajął się... Marianna