Zadowolona (1) Kupiłam auto w komisie. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Panowie świetnie... Bmw Audi A4 (1) Poszukiwałem nowego samochodu i natrafiłem na ten komis. Po rozmowie z bardzo... Michał firma godna polecenia, najlepsza w swoim fachu (1) Gorąco polecam firmę Versus, oddział w centrum Gdyni. Rzetelna firma z... Aniela
Godny polecenia (1) Polecił ich nasz znajomy. My rownież sie nie zawiedliśmy, zamowienie... Danuta Krzysztof - opinia (1) Ja o tym komisie nie mogę powiedzieć złego słowa Kupiłem u nich cztery... Krzysztof F.H.U Versus (2) Firma godna polecenia.Świetna obsługa! Anna Ogromny wybór aut i znakomita, pomocna obsługa - POLECAM !! (2) Miałam odłożoną pewną kwotę, ale sama do końca nie wiedziała jakiego auta mi... Sylwia dobry autohandel jeszcze się zdarza (1) Jestem zadowolona ze współpracy z firmą Versus:szybko sprzedałam swoje stare... Monia :)) (1) Dużym atutem firmy jest dobra organizacja jak i również profesjonalizm wobec... Justyna PROFESJONALIZM W KAŻDYM CALU (2) POLECAM !!! Rzetelna i profesjonalna Firma. Bezproblemowa sprzedaż. Przemiła... Magda ok (1) Obsługa profesjonalna mogłem dokładnie dowiedzieć się wszystkiego o... Darecki Zawsze będę tutaj wracał (1) Firma naprawdę godna polecenia. Kiedyś powiedział mi o niej znajomy, który... pablo zadowolona:))) (1) Zakupiliśmy drugi samochód w tej firmie, jesteśmy w pełni zaowoleni z obsługi... Sylwia Obsługa (1) Bardzo fachowa obsługa, pracownicy sprawnie organizują nie tylko formalności... Agnieszka S. Super zakup !!! (1) kupilem samochod w autohandlu VERSUS i jestem bardzo zadowolony. Naprawde... Daniel L. Polecam (1) Obsługa, pełem profesjonalizm, zadowolona z zakupu. Gorąco polecam Daria PROFESJONALIZM (1) Jak najbardziej polecam firmę VERSUS. Atrakcyjne oferty samochodów jak... Iza Sebastian - opinia (1) Jak najbardziej polecam !! Kompetentni ludzie mila obsługa. Zawsze chętnie... Sebastian Polecam z czystym sumieniem (1) Krótko i na temat. Zamówiłem, sprawdziłem w ASO i zakupiłem. Od momentu... Piotr Robecki REWELACJA (1) fantastyczna obsługa, posiadaja duza oferte, jest w czym wybierac :) mgd