Pizza najlepsza w 3city bez dwóch zdań! (1) Pizzę to jadam wszędzie w kraju, ale zdarzyło mi się także wielokrotnie w... Pawliczak Bardzo dobre (1) Nie rozumiem czy uwzieliscie sie na ta pizzerie? Nie zamawiam jedzenia... Paweł Zdziwiony (1) Vesuvio to zdecydowanie Moj lokal, nie jestem fanem pizzy, ale ta... Bart
Kiepściutko! (1) Przed zamówieniem czytałem poprzednie opinie, niemniej wyznaję zasadę raczej... Marcin ??? (1) Nie mam pojęcia co stało się z tą knajpką. Chyba zmienili kucharza bo... ja spadek formy (1) Ostatnio obserwuje spory spadek formy w jakości wytwarzanej pizzy. Jej smak... koneser_pizzy pysznie (1) Cudowna, maleńka restauracja, która zaskakuje mnogością potraw. Jadam tam... Aśka xyz - opinia (1) Bardzo dobra pizza.. jedna z lepszych w 3city. Ciasto super, chrupiące i... xyz REWELACJA (1) Pizza świetna, ciasto rewelacyjne - odpowiednio słone i chrupiące - pycha.... Dorota tomaj - opinia (1) Byłem u znajomych w weekend , zamówili pizze z tej knajpki , szkoda że nie ma... tomaj Gorąco polecam ! (1) Polecam wszystkim. Pizza rewelacja, szybka dostawa, sosy gratis. Bardzo miła... Magda Szybciutko! (1) Zamówiłam jedzonko i dotarło do mnie w 20 minut! A do tego wszystko było... Nina Polecam !!!!! (1) Stołuję sie w Vesuvio od miesiąca prawie codziennie. Jak dotąd nie trafiło mi... Ja bardzo polecam (1) Jakies trzy tygodnie temu odkryłam wspaniałą pizzerię :)Korzystam z usług na... jadwiga Rewelacja!!! (1) Błyskawiczna dostawa poniżej 30 minut na Morenę. Zamówiłem pizzę hot chili,... Przemek Świetna kuchnia!!! (1) Gorąco polecam. Wszystko bardzo pyszne :) Ceny OK, szybka dostawa i miła... Ania w końcu dobra pizza... (1) W życiu nie jadłam lepszej pizzy. Sałatka toskańska była równie pyszna.... magdap