Komentarze o dostawcy. (2) Nie sposób się nie zgodzić. Pan dostawca jest bardzo kiepską wizytówką firmy.... Marek O. Proszę to przeczytać (1) Witam, Zamówiliśmy pizzę 50cm, przyjechała (gburowaty Pan dostarczał). I... MG Kiepsko... (1) Obsługa koszmarna (mówię o panu który dowozi jedzenie), bardzo niemiły. Pizza... anti
Pysznie! (1) Przepyszne jedzenie za rozsądne pieniądze! Gorąco polecam smakuje jak domowe,... K. Słabizna (1) Pizza przyjechała chłodna, wysuszona, brzegi były twarde i trudne do... Pizzerman Super pizza i domowe obiady (1) Jemy tam bardzo często obiady, są super, domowe, zupy też rewelacja ale i tak... Stały klient Paskudna pizza (1) Jestem co dopiero po spożyciu tego okropnego czegoś co vesuvio nazywa... Paweł Bardzo niekulturalny dostawca (1) Pizze bardzo dobre, ale ogólne wrażenie psuje wyjątkowo niekulturalny... Marcin OSTATNIO SŁABO (1) Ostatnimi czasy Vesuvio zaczęło iść chyba na ilość a nie na jakość. Pamiętam... Monika Super dania obiadowe (1) Polecam dania obiadowe w Vesuvio. Pyszne, duzo miesa, szybki czas realizacji.... Adam NAJLEPSZY (1) placek po cygańsku :) A obiady - okropne (1) zamówiłam kiedyś pizze na telefon, jedną potem drugą - PYSZNA. zachęcona... Michalina ...gdyby nie ten dowóz (1) Jeżeli chodzi o jedzenie to wszystko okej i smaczne. Problemem w tej... Prometeusz zimna (1) Pizza zostala dostarczona do mnie zimna. W sumie na tym moglbym zakonczyc,... Kuba Zibi71 - opinia (1) jadlem w tym lokalu wiele razy i wszystkie potrawy i pizze sa dla mnie na... Zibi71 przepysznie (1) jestem w Polsce na dluzszych wakacjach i od ok 2 miesiecy razem z moja... IWONA Pizza godna polecenia (1) Pizza zamówiona przez telefon. Pani miła czyli obługa na +. Jedzonko... Jamaica całkiem słabo (1) Zamówiłam dużą pizzę, wbrew temu co było napisane dojechała ona po 70minutach... SaikoSun Zmiana właściciela-szkoda!!! (1) Kiedyś to była świetna pizzeria, wszystko smaczne, ale ostatnio-KIEPSKO... Edek :( (1) Skuszony nowymi, jakże pozytywnymi opiniami postanowiłem ponownie zamówić... ja