VetCare

Weterynarze

Pogórze, Abrahama 13a

Renata - opinia (1) Wspaniała doktor Iwona, pełny profesjonalizm i super opieka z wielkim... Renata Super przychodnia (1) Panie znają sie na tym co robią oraz co ważne widać że to kochają. Ceny są... Paulina Ania d. (1) Bardzo profesjonalnie i z wielkim sercem :) Ania d.
Nasza Sziszka ma super p doktor (1) Pani Iwona Kryszewska lekarz z powołania jestesmy wdzięczni za opiekę i... Mirek Z czystym sumieniem bardzo polecam! (1) Piszę tą opinię świadomie, po wieloletniej współpracy weterynaryjnej w... Krzysztof Szymanowicz I ja i moja koteczka dziękujemy za wspaniałą opiekę. (1) Wielkie szczęście miała moja koteczka, że trafiła do tej właśnie przychodni w... Gabic Dziękuję bardzo. (1) Gdy Twój przyjaciel jest zdrowy, każdy wet. wydaje się byc dobrym lekarzem.... Agnieszka, Nordi Super przychodnia (1) Byłam w przychodni z polecenia znajomej. Przyjmowała Pani Doktor Iwona... Renatka Zastrzyk :( (1) Dzisiaj musiałam wybrać się z moim jeżem pigmejskim na zastrzyk.Znalazłam się... wrrrr Arek - opinia (1) Początkowo niechętnie zapatrywałem się na wizytę w nowym miejscu. Potrzebując... Arek Mój pies jest zadowolony (1) Byłem zaszczepić swojego goldena. Piesek nawet nic poczuł i był bardzo... Pan Łukasz