Aga - ocena (1) Pani doktor Sara polecam z całego serca, jeden z dwóch gabinetów w Gdańsku do... Aga Mania - ocena (1) gorąco polecm Dr.Sarę najlepsza błakalismy sie po wileu gabinatach gdzie... Mania Karolina - ocena (1) Cudowne miejsce i cudowna Pani dr Sara z powołania, zawsze pomocna i nie... Karolina
Sebastian - ocena (1) Weterynarz Szymon Moniuszko bezczelny lekarz,chamski, specyficzny. Wizyta u... Sebastian Dorota D. - ocena (1) Jeśli ktoś dał 1 gwiazdkę to chcę wierzyć że omsknął mu się palec i dajcie mi... Dorota D. Natallia - ocena (1) Przeprowadzono badania krwi i moczu kota. Z nieznanych powodów testy były... Natallia Sebastian - opinia (1) Weterynarz z powołania. Dają radę z trudnymi przypadkami. Podejście do... Sebastian Luna - opinia (1) Doceniam wiedzę Pani Weterynarz, jej empatię w stosunku do zwierząt i... Luna Kasia z Bajeczką - opinia (1) Przemiła Pani Weterynarz, dobre podejście do zwierząt- mój piesio w końcu... Kasia z Bajeczką Robert i Grzyb - opinia (1) Wspaniale miejsce, bardzo cenimy z psem grzybem Robert i Grzyb Monika - opinia (1) Najlepsi w okolicy. Każdy trudniejszy przypadek, z którym przyszłam, był... Monika Adam - opinia (1) W czasie całego procesu leczenia mojego pieska nie mam żadnych zastrzeżeń ,... Adam Sebcio 77 - opinia (1) Nie mam zastrzeżeń ani tez powodu , aby nie ocenić całkształtu bardzo pozytywnie Sebcio 77 Wera - opinia (1) Korzystam z usług dr Sary Słaby od dawna. Wielokrotnie ratowała moje koty z... Wera Natalia - opinia (1) Przyszliśmy z jednym kotem z poważnymi komplikacjami po kastracji i drugim... Natalia Aleksandra i Szara - opinia (1) Polecam z całego serca mojego i mojej Szarej . Pani Sara ma ogromną wiedzę i... Aleksandra i Szara