Kiepska obsługa (1) Zakupiłem meble w sierpniu, czas realizacji 6-8 tygodnii. Po 7 tygodniach... Lukas zabudowa w kuchni (1) Zamówiliśmy meble do kuchni , trochę to trwało. Ustalenia , wybieranie ,... Dominik Bardzo przyjemne zakupy (1) W salonie Victory Mebel naprawdę miło robić zakupy, bo oprócz ciekawych... Jadwiga
Zadowolony klient (1) Zakupiłęm w Październiku stół z krzesłami La Star Day włoskiego producenta... Sławek Nie zgadzam się z moim przedmówcą Panem Andrzejem, że Pan Artur jest nieuprzejmy (1) Kupiłam ponownie, miesiąc temu u Pana Artura w salonie w Gdańsku meble i... Ewa nie polecam (1) Nie polecam, Pan Artur to bardzo nieuprzejmy cżłowiek. Pan ANdrzej Przyjemne zakupy (1) Kupiłam meble Dama Bianca producenta Camelgroup i wyglądają świetnie. Jestem... Janina bardzo profesjonalny sklep meblowy (1) Zakupiłam w tym salonie narożnik i dwa fotele pod wymiar jaki miałem u siebie... Ewa bardzo oryginalne i dobre jakościowo mebelki (1) kilka miesięcy temu kupiłam kanapę która okazała sie super wygodna i... Magda Janek - opinia (1) Mają w ofercie praktycznie wszystko co trzeba żeby umeblować całe mieszkanie.... Janek bardzo sympatycznie (1) Z mebli jestem bardzo zadowolony, jak również z obsługi w sklepie meblowym. Dariusz UDANE ZAKUPY (1) STRZAŁ W DZIESIATKE BO KUPILIŚMY WSZYSTKO CO POTRZEBOWALIŚMY DO NASZEGO... BARBARA ciekawy sklep (1) Długo szukałam mebli do nowego mieszkania i w końcu znalazłam meble z litego... Zadowolona świetny sklep (1) Duży wybór i miła obsługa. Mają wszystko żeby umeblować całe mieszkanie i... Jerzy Duży wybór pięknych i niedrogich mebli (1) Odwiedziłam ten salon z polecenia mojej znajomej i się nie zawiodłam. Fajna,... Sylwia