Olga - ocena (1) olgagboll@gmail.com Olga Victus (1) Wszystko super, polecam gorąco. Ryszard Victus Apartamenty- pełen profesjonalizm! (1) Współpracuję z firmą Victus Apartamenty przy wynajmie apartamentu. Jestem... Aneta
Polecam Aparatmenty VICTUS w Sopocie (1) Gorąco polecam mieszkania z oferty Victus Apartamenty w Sopocie - solidna i... Tola Victus - nazwa zobowiązuje.. (1) Z pełną odpowiedzialnościa polecam usługi firmy Victus. Oferują dobry... Europejczyk Firma na szóstkę !! (1) Z firma Victus nawiązałam współpracę 6 miesięcy temu. Jestem zaskoczona i... SENSUS Victus Apartamenty (1) Kończy się sezon 2015r. Jako właściciele apartamentu jesteśmy bardzo... Leokadia Plisiecka Polecam! (1) Mogę z czystym sumieniem polecić firmę Victus Apartamenty, której jestem... Piotr victus APARTAMENTY W SOPOCIE (1) Kończy się kolejny sezon. Dziękujemy bardzo za profesjonalną obsługę i... Leokadia Plisiecka Polecam Victus! (1) Sympatyczna ekipa, skuteczny i opłacalny wynajem apartamentów;) bardzo duże... Agnieszka Bardzo dobra firma (1) Pragne wyrazic pelne zadowolenia ze wspolpracy z firma Victus przy realizcji... Sabina Gorąco polecam (1) Gorąco polecam firmę Victus. Cenię ich za wychodzenie naprzeciw potrzebom... zaba Firma Victus (1) Firma Victus pośredniczy w wynajmie mojego mieszkania. Profesjonalizm i pełne... Monika