sieciech - opinia (2) Aby dostać się na 32 piętro trzeba przejść kontrolę jak na lotnisku,wjazd... sieciech MI - opinia (1) Klimat dziwny. Pomimo rezerwacji musieliśmy zapłacić za "widok" co uważam za... MI Michu - opinia (1) Super miejsce i świetny widok na trójmiasto Michu
Sławomir - opinia (1) Wybrałem się do Vidokówki żeby sprawdzić te wszystkie "ach i ech"... Sławomir Marcin z rodziną - opinia (1) Wrażenia niesamowite. Nie ma drugiego takiego miejsca. Zorganizowane tam... Marcin z rodziną Gość - opinia (1) Po wejściu do lokalu od razu rzuca się w oczy przepiękny widok. Przemiła... Gość Wojciech - opinia (1) Byliśmy ostatnio w restauracji, która zachwyciła nas nie tylko smakami ale i... Wojciech MT - opinia (1) Wszystko na najwyższym poziomie, piękny widok na Gdańsk, dobre jedzenie,... MT Zadowolona - opinia (1) Super miejsce, wspaniałe widoki , smakowite jedzenie : to jest moje miejsce w... Zadowolona kanclerz - opinia (1) Odwiedzałem Vidokówkę podczas wizyty na tarasie widokowym. Świetna sprawa.... kanclerz Ola - opinia (1) Ciekawe miejsce, smaczna kuchnia, piękne wnętrza. Jadłam pizzę i piłam... Ola