Krystyna - opinia (1) Jestem częstą klientką sklepu. Ujmuje mnie miła i kompetentna obsługa. Duży... Krystyna Joanna Muller - opinia (1) Jestem stała klientka biżuterii srebrnej z markazytami . Obsługa nie tylko... Joanna Muller Emilia - opinia (1) Radzę omijać sklep szerokim łukiem..biżuteria tandetna (...) obsługa fatalna,... Emilia
Rafał - opinia (1) Bardzo duży wybór biżuterii, zawsze mogę znaleźć tu coś na prezent, a na... Rafał odradzam! (1) Na naprawę biżuterii czekam 6 miesięcy!!! Sprawę oczywiście prowadzi Rzecznik... Joanna Nie polecam (1) Zakupiony zegarek oddawany 4 razy na reklamacje z roznych powodow,... Klient Mój ulubiony salon jubilerski (1) Piękna biżuteria, konkurencyjne ceny i wspaniała obsługa. Biżuterię kupuję... pw Polecam! :) (1) Polecam ten Salon w 100%! Kupiliśmy obrączki takie same jak w Yes, ale o... Teresa Częsta klientka :) (1) Fajna biżuteria i miła obsługa. Często robię tam zakupy, mają przystępne... Ania Nie polecam! (1) Nigdy nie kupujcie w firmie Vilart! Gdy kupowałam pierścionek sprzedawcy byli... Irena Super salon (1) Super salon i niedroga biżuteria. myślę. że są jedni z najtańszych w gda Mariusz Świetny sklep! (1) Mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim. Kupiliśmy w Salonie Vilart... zadowolony klient Z całej siły nie polecam (1) Zleciłem wykonanie grawerowania nowych (bez skazy) obrączek ślubnych świeżo... Pan Młody Naprawa (1) Serdecznie nie polecam, chyba że ktoś chce tracić czas i pieniądze. Za źle... Gość