Willa nie warta odwiedzenia (1) Zaczynajac od pokoi to bylo brudno, wszedzie pajeczyny w lazience... Agnieszka Tandeta (1) " Villa " Maki ? niestety nie spełniła moich oczekiwań. Może od plusów zacznę... gość Stanowczo Odradzam (1) Miałam `przyjemność` gościć tej willi całkkiem nie dawno. Przyjechaliśmy w... Julietta
Nie powala (1) Co do lokalizacji, to faktycznie dojście nad Motławę zajmuje 15 -10 minut... gość niepolecam (1) Wybrałem się z żoną na weekend do Villi Maki. Pierwszy i ostatni raz. W... Łukasz Jacek - opinia (1) Miły pobyt rozpoczął się już w momencie kiedy po rozmowie telefonicznej na... Jacek polecam (1) witam wille polecam w stu procentach byłem i jestem mile zaskoczony za ta... Grzegoz ODRADZAM (1) zapewne w Gdańsku za takie pieniądze można mieć milsze wspomnienia Mila odradzam! (1) pani kt óra jest wlascicielka chyba minela sie z powolaniem odradzam..... mariusz kasiaaa (1) Gorąco polecam willa jest przepiękna!! W pokojach czysto, zadbane,... kasiaaa Pobyt w gdańsku (koncert iron maiden) (1) Negatywne opinie są chyba złośliwe.lokalizacja nie jest wcale taka zła,co do... Maciek Polecam! Pobyt udany :) (1) Przebywam obecnie w pensjonacie i mogę tylko go polecić innym. 120zł za 2... Marta Wrocław Polecam !!!!! (1) Nie rozumiem oceny co niektórych tu osób , ponieważ to co piszą mija się z... Wczasowiczka serdwcznie polecam (1) spedzilem tam caly tydzien wraz z narzeczona,dostalismy 3 osobowy pokoj w... turysta polecam (1) fakt pani nie jest za mila ale biorac pod uwage ceny i lokalizacje naprawde... walu666 ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!! (1) Jezeli chodzi o zaplecze sypialniane kiepska sztuczna posciel, pod która... ZYCZLIWA Cos strasznego.. (1) Odradzam ! NIe polecam ! Pobyt u tych panstwa o maly wlos nie zrazil mnie do... Karolina Super (2) Witam, goraco polecam wszystkim ktorzy ceniaca sobie wygode, bezpieczenstwo i... Wymagajaca turystka