Villa Palladium opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam,
Czy ktoś z Was zna jakiekolwiek opinie o Villi Palladium (Czyżewskiego,Oliwa)? Mają wolne terminy i chcę obejrzeć to miejsce ale wygląda na to ze nikt (z tego forum przynajmniej) nie był tam na żadnym weselu. Jak ktoś ma jakieś informacje to będę bardzo wdzięczna.
Ania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Villa Palladium opinie

a wyprawiają tam w ogóle wesela??

Podobno tak. Dzwoniłam tam i gościu już chciał się na menu umawiać.

ale chyba małe wesele. na ile os. maja sale?

Dzisiaj tam jadę. Opiszę wieczorkiem jak to tam wygląda.

Zastanawiałam się nad tym miejscem, ale ostatecznie zrezygnowałam. Ciężko było mi się dogadać z tamtejszymi pracownikami. Wysłali mi wstępne menu, jednak jak wysłałam kolejne zapytanie (dwukrotnie) to nikt nie raczył mi odpisać. Jak dzwoniłam to nigdy nie było kompetentnych osób.

Wystrój elegancki, chociaż położenie nie do końca takie fajne, jak widać na stronie www.

Podobno mają otworzyć nową salę na około 80 osób w podziemiach, ale nie wiem kiedy.

Byłam wczoraj w Villi Palladium. Generalnie miejsce zapowiada się ładnie jak użyć wyobraźni, a to dlatego że sala na około 80 os jest dopiero w budowie. Ma być gotowa na koniec kwietnia.
Cena proponowanego menu nie jest niska ale nie odbiega od cen w podobnych miejscach. Wadą jest to, ze nie można wnieść własnego alkoholu, a właściciel liczy sobie za lepszą wódkę aż 50 zł. (Tańsza opcja to zdaje sie Wyborowa).

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...