Super gabinet (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zabiegów, z których z korzystałam w... alicja Najlepszy gabinet w Gdańsku! (1) Polecam wszystkim Paniom usługi kosmetyczne w salonie Viola Studio.... Magdalena Angielska Wypełnianie ust (2) Za namową koleżanek, które już korzystają z usług gabinetu dałam się... Danusia
Manicure - niestety obiecanki cacanki :) (1) Pierwsze wrażenie - przyjemne, schludne miejsce. Zdecydowałam się na najpierw... Ada Świetny zabieg, zadowolona klientka, super miejsce! (1) Zabiegi V6+ są świetnie i polecam je w połączeniu z dietą. Na pewno będę je... Elizka W. Przekłuwanie uszu (1) Przemiła, profesjonalna obsługa, dobra cena za usługę, czysto. Panie... e.t Przyjemny, miły gabinet i bardzo fajna obsługa:) (1) Jestem klientką od maja i wykupiłam serię zabiegów na ciało. Już po pierwszej... Magdalena Cielecka Super makijaż permanentny! (1) Jestem bardzo zadowolona z makijażu wykonanego przez Panią Paulę,usta bardzo... Katarzyna Wojciechowska Polecam. (1) Do gabinetu trafilam przez ogloszenie.Manicure i pedicure hybrydowy wykonany... Patrycja Miejsce godne polecenia (1) Korzystałam z zabiegów wyszczuplających. Bardzo profesjonale podejście, miła... Jagna Pozytywnie (1) Byłam na zabiegach wyszczuplających i jestem zadowolona. Indywidualne... Eliza Bardzo fajny salon (1) skorzystałam z usług tego gabinetu ponieważ jest w moim sąsiedztwie i jestem... Monika T. polecam:) (1) Polecam gabinet a szczególnie manicure hybrydowy shellac! Bardzo miłe Panie,... Katarzyna Fajny salon, nowo otwarty więc dużo promocji. (1) Trafiłam na promocje z portalu trójmiasto.pl. więc za hybryde zapłaciłam... Ela