Bardzo się cieszę, że moje życiowe ścieżki zaprowadziły mnie do Pani Kamili. Nie bez powodu.
Sprawy rodzinne,problemy w pracy , konflikty z różnymi osobami na przestrzeni długiego czasu spowodowały zmiany nastrojów, apatię brak empati. Totalne zamknięcie na wszystko i wszystkich, którzy mnie otaczali . Nie potrafiłam sama sobie już poradzić.
W internecie natrafiłam na stronę Utoppia. Moja intuicja podpowiedziała mi że muszę spotkać się z Panią Kamilą. Nic nie dzieje się przypadkiem, nie ma przypadków.
Pani Kamila okazała się być bardzo życzliwą, pozytywną osobą. Pozytywna Energia ,która bije od Pani Kamili przeszła bardzo szybko ,,na mnie" .
Pani Kamila potrafi słuchać.
Kolejne spotkania i współpraca z Panią Kamilą otworzyła mój umysł. Zaczęłam inaczej patrzeć na moje problemy i brak kontaktu z osobą bardzo mi bliską.
Ogrom pracy włożony we mnie ze strony Pani Kamili sprawił, że świat wokół mnie stał się inny , piękniejszy, przyjazny. Odbudowane zostało moje "ja" . Stałam się osobą pozytywnie patrząc na to co daruje mi życie. Nauczyła mnie przyjmować dary od życia i ludzi i cieszyć się nimi.
Pani Kamila oczyściła moją energię, mój umysł. Moja dusza ratuje się i serce dziękuje