Vision Express

Salony optyczne Okuliści

Gdańsk, Kołobrzeska 41C

Zawiedziony - opinia (1) Paniom chyba się nie chce tam pracować... Człowiek płaci niemałe pieniądze i... Zawiedziony tak to z nimi jest (1) Tragedia moje trzecie okulary i ostatnie. Kupiłem oprawki carreara w... sok Niemiła obsługa. (3) Weszłam wczoraj do salonu Vision Express w Alfie Centrum i już od progu... Anna
Najgorsza placowka VE jaka znam (1) Bylismy dzis w salonie (3osoby do kupna okularow). Okulary a w zasadzie ich... Klient porażka (1) jesli ktokolwiek z osób odpowiedzialnych za zarządzanie salonami VS to czyta... klientka Nie polecam (1) Co tam się dzieje, to powrót do czasów komuny.... Andrzej K Szkoda słów (3) Odradzam wszystkim korzystania z usułg tego salonu jak i wszystkich salonów... M-a-R-i-O niesympatyczna obsługa (1) Obsługa bardzo niesympatyczna,niecierpliwa i nie potrafiąca zająć się... klient Omijajcie takie puntkty jak VISION EKSPRESS (3) Zakupiłam w 2007 roku 2 pary okularów i nikt mnie nie poinformował, że przy... zawiedziona klientka konkurencja?? (1) to chyba konkurencja tak cukruje temu salonowi, albo nawet sami pracownicy.... m-a-r-i-o Uwaga na faktury i paragony z vision express - doliczają (1) Jeśli ktoś z Was dokonał zakupu okularów w ostatniej promocji czyli -oprawki... Waldek Byłem w tym salonie dwa razy.. (1) Byłem w tym salonie dwa razy , ale więcej moja noga tam nie stanie. Obsługa... G.Wrona polecam ! (1) a ja polecam, mile panie w dodatku ladne, milo sie rozmawialo, milo wybieralo... patryk niekulturalna i mało fachowa obsługa (1) Obsługa klienta wręcz niefachowa a o kulturze nie wspomnę- wspomnę o jej... kasia p. Artur - opinia (1) Nie polecam. Byłem w salonie wybierać soczewki - pani doktor próbowała mi... Artur zdecydowanie odradzam!!! (1) omijajcie szerokim łukiem salon w Manufakturze!!! brak wykwalifikowanych... Jakub z Łodzi Złej baletnicy to nawet rąbek u spódnicy... (1) Poiem szczerze, że zdziwiłam się czytając tyle negatywnych opinii o Vision... Asia Tutaj Ci świetnie doradzą! Polecam (1) Witam wszystkich, chciałabym podzielić się własną opinią na temat salonu... Kasia Skandaliczny poziom obslugi klienta! (1) Podstawowa sprawa to nieobecność personelu przy stanowisku glównym do... Basia już niestała klientka - opinia (1) Bardzo kiepski kontakt z klientem, zwłaszcza telefoniczny - same minusy.... już niestała klientka