Viva Estetica

Medycyna estetyczna

Gdańsk, al. Zwycięstwa 48

Barb - ocena (1) Zaopiekowana od pierwszego dnia. Pozwoliłam sobie na poprowadzenie za rękę... Barb Oliwia - ocena (1) Polecam klinikę! Korzystałam z zabiegu u pani doktor Asi, wspaniała kobieta i... Oliwia Małgorzata - ocena (1) Oczywiście, oto bardziej formalna i krótsza wersja: --- Klinika wyróżnia... Małgorzata
Mateusz - ocena (1) Z przyjemnością dzielę się pozytywną opinią na temat Viva Estetica w Gdańsku.... Mateusz Zuzia - ocena (1) Najlepsza klinika w Trójmieście! Wspaniali specjaliści, szeroki zakres usług... Zuzia Zuzanna - ocena (1) Polecam z całego serca! Moja ulubiona klinika na mapie Trójmiasta, którą... Zuzanna Magdaleną Bereda - ocena (1) Serdecznie polecam klinikę Viva Estetica Przyjazny klimat, profesjonalizm... Magdaleną Bereda Aleksandra - ocena (1) Jestem Klientką Vivy od samego ich otwarcia. Powiedzieć że ich uwielbiam to... Aleksandra Paulina Jakubiak - ocena (1) Wspaniałe miejsce że świetnym podejściem do klienta Paulina Jakubiak Paulina - ocena (1) Bardzo polecam, najlepsza klinika w Trojmieście Paulina Kamila Kaminska - ocena (1) Świetni specjaliści! Kosmetolog Wiktoria i Karolina za każdym razem idealnie... Kamila Kaminska Magda - ocena (1) Bardzo polecam. Profesjonalna i przesympatyczna obsługa. Zakres zabiegów... Magda Karola L - ocena (1) Panie kosmetolog są profesjonalistkami, zawsze doradza i skóra jest super po... Karola L Asia - ocena (1) Cudowne miejsce! Chodzę regularnie na icoona i zabiegi kosmetologiczne.... Asia W - ocena (1) Kosmetolog, u której byłam na zabiegu, wykazała się dużą wiedzą i dokładnie... W KK - ocena (1) Z przyjemnością polecam tę klinikę medycyny estetycznej Viva Estetica! Już od... KK Paulina - ocena (1) Pełen profesjonalizm, przemiła obsługa i szeroki zakres usług. Polecam! ️ Paulina Laura - ocena (1) Super, specjaliści najlepsi w swoim fachu Laura Michał - ocena (1) Najwyższy poziom. Korzystam regularnie raz w roku od 4 lat. Polecam Michał Magdalena - ocena (1) Polecam , jestem bardzo zadowolona z efektu i napewno będę wracać. Magdalena