Viva la vida

Szkoły językowe

Gdynia, Kartuska 41

Agata - opinia (2) To już kolejny rok z Viva la vida i wciąż jestem ogromnie zadowolona!... Agata Ania - opinia (2) Najlepsza szkoła językowa jaka znam :) córka lat 10, uczestniczy na zajęcia... Ania Aleksandra - opinia (2) Z przyjemnością będę kontynuować naukę w Viva la vida :) Zajęcia nie tylko... Aleksandra
Sylwia Kaszubowska - opinia (2) Polecam szkołę. Córka zawsze wraca z zajęć zadowolona. Ciekawe, pomysłowe... Sylwia Kaszubowska Małgorzata - opinia (2) Polecam szkołę! Uczę się już drugi rok i jestem bardzo zadowolona. Zajęcia... Małgorzata Mama Olafa - opinia (2) Syn uczy się hiszpańskiego ze szkołą Viva la vida już od ponad 5 lat i nawet... Mama Olafa Agata - opinia (1) Uczęszczam na zajęcia do szkoły Viva la vida mniej więcej od początku 2020r.... Agata Agata - opinia (1) Korzystałam z kilku kursów, ale ten jest dla mnie najlepszy. Różnorodność,... Agata Sylwia - opinia (1) Świetna szkoła, przemiła Marlena z ogromną wiedzą dotyczącą języka i kultury... Sylwia Anna Ch-M - opinia (1) Pisze i jako nauczycielka i jako mama-nie ma lepszej szkoly do nauki... Anna Ch-M Ar - opinia (1) Dzięki Ivanowi poradziłem sobie z barierą językową i nie boję się już mówić... Ar Dominika Dmochowska - opinia (1) Świetni nauczyciele, nauka z nimi jest przyjemnością. W przyjaznej... Dominika Dmochowska Dorota - opinia (2) Wspaniale przygotowani do zajęć nauczyciele. Ucząc przekazują swoją ogromną... Dorota Marta - opinia (2) Świetne lekcje w dobrej atmosferze. Marta Kamil - opinia (2) Zajęcia szyte na miarę uczniów. Swobodna atmosfera, szybkie postępy, czego... Kamil Kamila - opinia (2) W 2 lata w Viva La Vida nauczyłam się więcej niż przez 3 lata w liceum!... Kamila Mama 2 uczniow - opinia (2) Bardzo profesjonalne podejście i dostosowywane do potrzeb klienta. Wiele... Mama 2 uczniow Ania - opinia (2) Serdecznie polecam. Zajęcia prowadzone profesjonalnie i adekwatnie do ceny :) Ania Karolina - opinia (2) Są najlepsi!!!! Jesteśmy bardzo zadowoleni, ze udało na się znaleźć tak... Karolina Anna - opinia (2) Super atmosfera i przede wszystkim cierpliwa nauczycielka :) Anna