Viva la vida

Szkoły językowe

Gdynia, Kartuska 41

Jacek B. - ocena (1) Fajna, kameralna szkoła. Jacek B. Katarzyna - opinia (3) Polecam wszystkim naukę języka hiszpańskiego w szkole Viva La Vida Skuteczne... Katarzyna Joanna - opinia (4) Świetna szkoła. Płynny przepływ informacji. Córka bardzo lubi zajęcia z panem... Joanna
Dante Barrios - opinia (1) witam, viva la vida to świetna szkoła, w której pracowałam kilka lat temu.... Dante Barrios Pati - opinia (2) Rozgadane zajęcia bez nudy z Marleną. Polecam! Pati Magda - opinia (2) Zarówno grupa początkująca dla dorosłych, jak i grupa dla 6-latkow to... Magda Kasia - opinia (2) Wspaniała szkoła tworzona z pasją w przyjacielskiej atmosferze. Bardzo fajni... Kasia Karolina Pioch - opinia (2) Bardzo polecam! Świetni lektorzy oraz cudna atmosfera podczas zajęć i... Karolina Pioch Ewelina - opinia (2) Bardzo sympatyczni lektorzy Ivan I Marcin- jak Flip I Flat. Ewelina Estera - opinia (2) Świetna szkoła, doskonali lektorzy! Potrafią przekazać wiedze, w fajny sposób... Estera M.K - opinia (2) Dwóch synów w wieku 8 i6 lat zaczęło naukę w szkole viva la vida już od... M.K Marta - opinia (2) Bardzo odpowiada mi styl nauki przez zabawę, z humorem, z urozmaiconymi... Marta Danuta - opinia (2) To mój kolejny rok z Viva la vida i wciąż jestem zadowolona z nauki w tej... Danuta Uczestniczka zajęć - opinia (2) Z usług Viva la Vida korzystam od 3 lat: jestem uczestniczką konwersacji.... Uczestniczka zajęć Gosia - opinia (2) Polecam naukę j.hiszpańskiego w szkole Viva la vida. Uczę się już drugi rok,a... Gosia Monika - opinia (2) Bardzo polecam Szkołę Viva la vida️ Julek uczęszcza już od 4 lat. Dwa lata... Monika Krystian - opinia (2) Uczę się z Viva la vida online i jestem bardzo zadowolony. Ciekawe materiały,... Krystian Ewa Piotrowska - opinia (2) Wspaniała szkółka, profesjonalni lektorzy, cudowni, kreatywni z pasją... Ewa Piotrowska Daria - opinia (2) Miejsce i ludzie pełne pasji, entuzjazmu i dobrej energii. W takiej... Daria Karolina - opinia (2) Marlena bardzo miła i pomocna lektorka z dużym zasobem wiedzy, prowadzi... Karolina