Viva la vida

Szkoły językowe

Gdynia, Kartuska 41

Juszczyk Dariusz - ocena (1) Szkoła Viva la vida oferuje mozliwosc nauki języka w takiej formule , ze... Juszczyk Dariusz Grzegorz - ocena (1) Uczęszczam na kurs hiszpańskiego w Viva la Vida i jestem bardzo zadowolony.... Grzegorz Kasia - ocena (2) 100% zaangażowania. Pracują sprawdzoną metodą, czuć doswiadczenie jakość.... Kasia
Gosia - ocena (2) Bardzo polecam! Nauczyciele są zaangażowani, cierpliwi i tworzą przyjazne... Gosia Marta - ocena (2) Indywidualna podejście, duża wiedza, przyjazne ceny - polecam :-) Marta Aleksandra - ocena (2) Bardzo mi się podoba przyjazna atmosfera jaka panuje w tej szkole, bo stanowi... Aleksandra Aga - ocena (2) Razem z mamą uczęszczamy na kurs hiszpańskiego w Viva la Vida i jesteśmy... Aga Danuta - ocena (2) Uczę się hiszpańskiego w Viva la Vida już od dłuższego czasu i jestem bardzo... Danuta Elzbieta Kamińska - ocena (2) Przyjazna atmosfera, małe grupy, profesjonalni lektorzy i forma prowadzenia... Elzbieta Kamińska Anna - ocena (2) Moje dziecko bardzo lubi zajęcia w Viva la vida wraca do domu uśmiechnięte i... Anna Agnieszka - ocena (2) Profesjonalna szkoła z mega podejściem do człowieka i lekcji. Mając tylko... Agnieszka Dori - ocena (2) Wspaniale przygotowane zajęcia, w ciekawy i nieoczywisty sposób przekazana... Dori Ewa Piotrowska - ocena (2) Cudowna,przyjazna szkoła dla dzieci i dorosłych,lektorzy... Ewa Piotrowska Natalią S. - ocena (2) Dwa lata temu rozpoczęliśmy naszą przygodę z językiem hiszpańskim w szkółce... Natalią S. Dorota - ocena (2) Córki w wieku 4 lat zaczęły swoją przygodę z językiem hiszpańskim w szkole... Dorota Agata - ocena (2) To już mój kolejny rok z Viva la vida i moja opinia pozostaje bez zmian jest... Agata Jacek B. - ocena (1) Fajna, kameralna szkoła. Jacek B. Katarzyna - opinia (3) Polecam wszystkim naukę języka hiszpańskiego w szkole Viva La Vida Skuteczne... Katarzyna Joanna - opinia (4) Świetna szkoła. Płynny przepływ informacji. Córka bardzo lubi zajęcia z panem... Joanna Dante Barrios - opinia (1) witam, viva la vida to świetna szkoła, w której pracowałam kilka lat temu.... Dante Barrios