mpszym - opinia (1) Zakupiony samochód był samochodem używanym, obsługa na najwyższym poziomie. I... mpszym Adi - opinia (1) Ludzie uważajcie zakupiliśmy roczne auto bezwypadkowe gdzie po roku... Adi Józef - opinia (1) Zdzierstwo i umywanie od odpowiedzialności. Kupiłem używany z gwarancją. Jak... Józef
Naprawa szkody z polisy sprawcy. (1) Muszę wystawić bardzo dobrą opinię CNP Gdańsk.Zgłoszenia przyjął p. Marcin... Janusz Naprawa w CNP (1) Zastanawiam na jakiej opłacalności funkcjonuje CNP w Plichcie w Gdańsku,... Ala Serwis passat (1) Jakość usług w serwisie poniżej krytyki ! Wymiana gwarancyjna tarcz i klocków... Tomek Zadowolony użytkownik Tiguana (1) Szukałem samochód po całej Polsce. W różnych salonach mieli różne podejście... Robert klient - opinia (1) Nie polecam! do momentu zakupu wszysyko super, po oddaniu do serwisu... klient Używany z gwarancją hihihih! (2) Zakupiłem samochód WV Passat z gwarancją, cokolwiek to znaczy. Od samego... Tomek CNP Plichta? To dramat. (1) Każdy nawet najgorszy warsztat jest lepszy niż CNP Plichta, auto naprawiane... Maciej Serwis samochodu służbowego (2) Serwsiowałam u Plichty samochód służbowy, który planowałam wykupic po... XYZ Ignorancja klienta (1) Samochód odebrany nowy z salonu z usterką, którą serwis ignoruje, brak... Tomasz Nie polecam (1) nie polecam!! Proponuje przed zostawieniem samochodu zrobic zdjecia karoseri... Damian Nie polecam (3) Bajka kończy się wraz z zakupem pojazdu, jak tylko człowiek wyjedzie nowym... Polo Przy używanych niestety pracownicy ukrywaja historie (1) Bezwypadkowe auto po spisaniu VIN i sprawdzeniu w ASO okazuje sie mieć bardzo... Adam Polecam wszystkim (2) Zdecydowanie najlepszy serwis VW w jakim byłem. Pierwszym razem w aucie... Łukasz PIOTR MALICKI (1) Zdecydowanie polecam Pana Piotra - świetna obsługa, empatyczne podejście do... Małgorzata H. Bardzo zadowolony (1) Byłem w serwisie w kwietniu, jestem bardzo zadowolony . Naprawa gwarancyjna... Tomasz Pawlak NIE POLECAM ZA NIC! (1) Witam, jestem zawiedziony poziomem obsługi w serwisie VW, gdyż wielokrotnie... Janusz Servis biznesowy (1) Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu ( z predyspozycjami, aby iść... Marek S.