Robert Mrówka - ocena (1) Obsługa klienta na najwyższym poziomie Robert Mrówka Ryhoo1969 - ocena (1) W okresie ostatnich 3 lat kolejny zakup auta Wpadłem tylko na chwilę zupełnie... Ryhoo1969 Zygmunt - ocena (1) Zakupiłem VW T- roc na początku maja 2024r. Sprzedawca Szymon G od samego... Zygmunt
Dorota Sztamborska - ocena (1) Auto piękne!!! Uprzejmie dziękuję za VW Tiguan ! Dziękuję całej obsłudze... Dorota Sztamborska Arkadiusz - ocena (1) Polecam zakup w salonie vw plichta gdańsk a w szczególności obsługę Pana... Arkadiusz Barbara Zagórska - ocena (1) Witam Panie Krzysztofie, dziękuję za profesjonalną obsługę przy sprzedaży... Barbara Zagórska Grażyna Przybyszewska - ocena (1) Bardzo serdeczne podziękowanie dla Pana Grzegorza Zacharewicza za bardzo... Grażyna Przybyszewska Sławomir Kozik - ocena (1) Wysoce profesjonalna obsługa. Sławomir Kozik Oleksandra Martynenko - ocena (1) Dziękuję bardzo pan Dawid Mierzejewski. bardzo miła obsługa, pan Dawid pomógł... Oleksandra Martynenko Ewa - ocena (1) Zgłosiliśmy się do Waszego salonu na Szadólkach przy obwodnicy z zamiarem... Ewa Ewelina - opinia (1) Kupując samochód w Salonie w Gdańsku czuję się niczym Królowa Volkswagena ;-)... Ewelina Andrzej Meronk - opinia (1) Dzień dobry, Przy kupnie samochodu asystował mi Pan Marek Bortonowski -... Andrzej Meronk RR - opinia (1) Pozytywnie udało się skorzystać z gwarancji Das Welt Auto. Bdb wspołpraca... RR Maciej K. - opinia (1) Super atmosfera, profesjonalna pomoc p. Asi przy wyborze pojazdu.... Maciej K. Lucyna Górnowicz - opinia (1) Korzystam z Salonu 10 lat uważam że zakres świadczonych usług jest na... Lucyna Górnowicz Krzysztof - opinia (1) Super obsługa. Świetny wybór aut demonstracyjnych. Krzysztof Grzegorz - opinia (1) Powolna obsługa. Pomimo wielokrotnych prób o informację na jakim etapie jest... Grzegorz Tomasz - opinia (1) Ucieknie od wymiany w ramach gwarancji wymyślanie nie stworzonych historii... Tomasz mpszym - opinia (1) Zakupiony samochód był samochodem używanym, obsługa na najwyższym poziomie. I... mpszym Adi - opinia (1) Ludzie uważajcie zakupiliśmy roczne auto bezwypadkowe gdzie po roku... Adi