W 100% polecam
Witam. Tak wysoka punktacja zawsze wzbudzała we mnie podejrzliwość że jest to opinia dodana przez właścicieli. Jednak ten salon w pełni zasługuje na tak dobre opinie. W sierpniu tego roku brałam ślub w sukni z tego salonu. Była to suknia firmy Igar model Ismena która po drobnych przeróbkach była wspaniała!!! I tu wspomnę że z wszelkimi przeróbkami nie było najmniejszego problemu a była to sukienka wypożyczona a nie kupiona!!! Panie specjalnie ściągneły materiał od producenta aby zrobić dodatkowe ramiączka które sama sobie wymyśliłam bez dodatkowych kosztów SZOK! sukienka została tak dopasowana jak by była szyta tylko na mnie:) Miałam suknię z trenem i obawiałam się że może guzik na którym był zamocowany się zerwie jednak pani krawcowa obiecała że nic takiego się nie stanie i się nie stało chociaż szalałam w niej do rana:) Z oddaniem sukienki po weselu i po 2-dniowej sesji nie było problemu. Dostałam zwrot całej kaucji. Byłam w kilku salonach i nigdzie nie spotkałam się z taką miłą obsługą. Wystrój salonu wspaniały.