W Dance Fusion dobrze się czują i mali i duzi
A tak na serio to jestem zachwycona tą szkołą. Poleciła mi ją Pani Ela, która w szkole prowadzi zajęcia z salsy i która przez 3 lata prowadziła zajęcia w Osowej, na które uczęszczałam (grupa niestety się rozpadła). Zarażona tańcem nie wyobrażałam sobie przerwać i tak wylądowałam w Dance Fusion na zajęciach u Pani Agnieszki z ladies styling (taka zaawansowana salsa nastawiona nie na kroczki lecz to coś...) oraz jazz-u. Grupa ze styling-u niestety, nie wiedzieć czemu, rozpadła się. A to były takie fajne zajęcia :(( Natomiast jazz stał się moją nową po salsie pasją. Uwielbiam te zajęcia, a Pani Agnieszka to poprostu fantastyczna i ciepła osoba. Zresztą wszyscy instruktorzy z Dance Fusion, z którymi miałam do czynienia, czyli Ela Mistat, Agnieszka Dzierwa i Martna Janik (po ladies styling "wpadłam" na chwilę na latino solo) to cudowne osoby, które naprawdę lubią to co robią, a to przekłada się na unikalną atmosferę zajęć. Polecam szkołę każdemu, zarówno nowicjuszom, jak i osobom, które już miały z tańcem do czynienia. Każdy znajdzie coś dla siebie i na pewno nie będzie się nudzić. Ja w każdym razie po każdej lekcji wracam do domu jak nowonarodzona.