W Gdyni i Gdańsku żyje się najlepiej w Polsce

Opinie do artykułu: W Gdyni i Gdańsku żyje się najlepiej w Polsce.

Mieszkańcy Gdyni, Gdańska, a następnie Torunia są najbardziej zadowoleni ze swojego miasta i twierdzą, że to najlepsze miejsce do zamieszkania - wynika z tegorocznej edycji Diagnozy Społecznej.

Rada Monitoringu Społecznego (złożona z psychologów, ekonomistów, demografów, socjologów) przedstawiła kolejną Diagnozę Społeczną dotyczącą tego, jak Polacy oceniają warunki i jakość życia. Badania prowadzone są co dwa-trzy lata od 2000 roku i uwzględniają ważne aspekty życia, zarówno ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teoretyczna Diagnoza Społeczna, teoretyczny ranking, teoretyczne państwo, teoretyczne miasta...

to tyle w teorii.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 8

Gdynia moje Miasto

Jestem mieszkanką Gdyni ponad 50 lat widziałam bardzo dużo pięknych miast w Polsce a także za granicą , podziwiałam i zachwycałam się ich architekturą ale nigdy ani na moment nie pomyślałam aby tam zamieszkać. Gdynia jest moim kochanym miastem , bardzo dobrze tu się mieszka.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 19

chyba - żyło się najlepiej do czasu inwazji słoików

przynieśli do miasta swoje przyzwyczajenia, nie muszę chyba dokańczać...
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 5

I kto tu się uderzył w głowę ! PiSowska żenada ! Naiwność połączona z głuptą !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Można się obrażać na rzeczywistość ale najwyższy poziom życia jest w Warszawie, Trójmieście, Krakowie, Wrocławiu i Poznaniu . Reszta " odstaje" , co nie znaczy że gdzie indziej jest zle .Ale na pewno są mniejsze możliwości . Trójmiasto ma dodatkową zaletę , położenie .
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 3

dziękuję

Dziękuję :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie, tam po prostu PO g*wno zrobiło

i ludzie mają dość - wolą PiS, który aż tak nie będzie kradł, jak bandyci z PO
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

"by żyło się lepiej" - a durny lud to kupi...

afery na miliardy, ale co tam - PKMkę postawili, jest super!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 12

spokojnie, jak się mieszkańcom dobrze, żyje to znaczy jakiś przekręt

jak w Polsce w ruinie (TM) można dobrze żyć? ABW, CBA w Urzędzie Miasta w Gdyni to tylko kwestia czasu. Horała już pewnie siedzi u Kamińskiego o zdaje relacje o "podejrzanych inwestycjach typu lotnisko"
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oczywiscie ze morze tak dziala i morski Jod . Morski Jod wplywa dobrze na mozg .

Jak bylem normalnie na plazy jesienia to od razu mi jod pomogl i poczulem mrowenie w mozgu na drugi dzien a to oznaka ze mozg sie ozywia i normalnie az trzy krzyzowki rozwiazalem a dzieci powiedzialy ze jestem Bogiem. Teraz chodzimy czesciej na plaze bo chce zeby cala rodzina byla najmadrzejsza . Nawet dzieci sie zrobily madrzejsze jak byly na plazy a Kewin i Pamela powiedzial ze chce zyc tylko w Gdyni zeby caly czas wdychac jod. Jeszcze nawet teraz beda dawac za nic te 500 zl na dzieci to tylko zyc w Gdyni . ..Gracjan
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wiesz że w Australii jedyne co nie chce Cię zabić to wulkan?? A nie, czekaj ostatnio się jeden uaktywnił ;)

PS. tam też mają normalnie zimę i śnieg, a my wtedy mamy nasze lato.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

zenada

A Gdańsk i Gdynia to nie polska?
Autor wieśmak nie ma pojęcia o tym co robi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

chyba zakopiańczyk

Kładka od wielu lat, od strony przystanków wyposażona jest w 4 windy z których korzystam. Zainstalowany monitoring powoduje, że są sprawne i nie po bazgrane i żyje się lepiej.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jak to czemu mają służyć

Tera wladze Gdańska i Gdyni moga wyplacić sobie premie ;-)
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 5

Opieram się na faktach . Tylko i wyłącznie !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wiatry panie wiatry . Wszystko zależy jak wieje , czy nie wieje . Wiatry !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeśli pojechanie na plażę w Gdańsku to dla Ciebie kawał drogi

to strach pomyśleć jak daleko dla Ciebie jest z Gdyni gdziekolwiek
popieram tę opinię 66 nie zgadzam się z tą opinią 34