W Gdyni i Gdańsku żyje się najlepiej w Polsce

Opinie do artykułu: W Gdyni i Gdańsku żyje się najlepiej w Polsce.

Mieszkańcy Gdyni, Gdańska, a następnie Torunia są najbardziej zadowoleni ze swojego miasta i twierdzą, że to najlepsze miejsce do zamieszkania - wynika z tegorocznej edycji Diagnozy Społecznej.

Rada Monitoringu Społecznego (złożona z psychologów, ekonomistów, demografów, socjologów) przedstawiła kolejną Diagnozę Społeczną dotyczącą tego, jak Polacy oceniają warunki i jakość życia. Badania prowadzone są co dwa-trzy lata od 2000 roku i uwzględniają ważne aspekty życia, zarówno ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wzruszyła

mnie twoja historia.
No wiatr i wózek wzruszające.

chłopie ogarnij się bo nie jest z tobą dobrze.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9

posluchaj

Wiem, ze to co powiem jest stare, ale jest w tym jakis sens.Po burzy zawsze wychodzi slonce.tylko nieraz trzeba troche poczekac.i zeby niebylo, ze jestem jakos super szczesliwa , nie nie jestem.jestem nieszczesliwa , ale k..a mam jeszcze nadzieje.i tego tobie tez zycze.jak bedzie ci zle to pomysl o mnie i wiedz ze nie jestes sama :) pozdrawiam
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tam gdzie rządzą PiSiory tam najmniejsze zadowolenie ! Przypadek ?
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 23

Krakowiaków, ludzie, Krakowiaków a nie żadnych Krakowian... Podobnie jak mamy Poznaniaków i Warszawiaków a nie Poznanian i Warszawian... Nawet kiedyś było takie powiedzenie o Warszawiakach i Warszawianach, ale od paru lat tych drugich się nazywa po prostu słoikami.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

szkoda ze nie można tutaj wrócić i znaleźć normalnej, dobrze płatnej pracy. Same oferty do banków i na przedstawicieli handlowych. Biznes praktycznie nie istnieje. Oferty za 5 tysiecy BRUTTO hahaha
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 6

Morena stolicą świata, o!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 22

Marzy mi się wyjazd, Nowa Zelandia, Australia, gdzieś gdzie jest ciepło, gdzie żyję się lepiej w całym kraju, a nie tylko w konkretnych miastach, gdzie w pracy człowieka szanują, a jak za długo w niej siedzi to dostaje skierowanie na badania, a nie jak jest teraz w polsce że normą staje się już praca 6-7dni w tygodniu, mało tego nierzadko po 12h, ..........by żyło się lepiej........
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 4

Oj nie śmiej się z Pawła A. Przecież on dodatkowo dba o interes Gdańska będąc w zarządzie Portu Gdańsk.

I to nie za darmo :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

taaa, wiem, hektary zaorane
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 13

Bardzo dziwne.......

Dlaczego zatem pomorskie przoduje w statystykach co do największej liczby samobójstw w Polsce w okresie od II wojny św. ????
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 10

Tylko Obłuże...

... takie piękne o porankach i w świetle zachodu słońca.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 19

Gdynię.Ciebie z kolei na maturę z polskiego powinni wysłać.

Tak wiemy, port upada, Gdynia się zwija... to twoja stara śpiewka.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 15

wy na zaspie to macie probelem z całym światem

jak wam psie pole zasr^^ne chcieli zabudować to nagle przestaliście dostrzegać 2 olbrzymie parki 5 min z buta, macie co chcieliście
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

"jakimś Sosnowcu czy Opolu"

skąd ta pogarda?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

najdroższe media

pytali pewnie tych ,którym budyń dał posadki w budżetówce, reszta musi na nich robić! w GDAŃSKU MAMY NAJDROŻSZE MEDIa- niemieckie ciepełko, francuską wodę,niemiecki wywóz śmieci, niemiecką prasę. A do tego ten numer ,który wywinął niemiecki gpec w Osowej -za podgrzanie 1 m3 wody policzył prawie 100 zł. a nasz dobrodziej budyń ma się dobrze -w ilu radach nadzorczych jest. może ktoś wie i odpowie?
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 15