Wiktor Szandorowski

Ortopedzi

Gdańsk, Pilotów 21

Polecam w 100% (1) Od dawna mam problemy z kolanami i to właśnie dr. Szandorowski zajmiuje się... NobleOne Znakomity lekarz (1) Znakomity specjalista. Kontuzję kolana zdiagnozował ręcznie i diagnoza była w... sobmar Naprawdę porządny lekarz! (1) Prawdziwy fachowiec! Operował mi kolano, nie było żadnych obrzęków, wysięków... zadowolony pacjent
Rozczarowany (1) Jesli moja opinia ma komus pomóc w wyborze tego a nie innego ortopedy to... francesco oby wszyscy byli tacy (1) kompetentny,ludzki doktor wymieniał mi staw biodrowy,remontował kolano... mariusz super lekarz (1) operował mi ACL, i cały czas mi pomaga. A co do autora oceny o treści "Czy... maciej Super!!! (1) Pan doktor uratował mi kolano i sprawił, że chodzę. Dziękuję i wszystkieg... Ewa Wojewódzka Troszke konkretow: (1) Co do telefonów sytuacja wygląda tak: 0-698-770-300; <-rejestracja (nie... M A jaki jest koszt wizyty?? (1) darnok POLECAM!!! Wspaniały człowiek i lekarz (1) Jeżeli macie jakikolwiek problem ortopedyczny, to lepiej trafić nie możecie.... ciocia mara super! (1) Byłam u Pana Doktora ostatnio z dwójką dzieci i mimo że byłam zapisana w... Fonta