W gory na swieta:)

Temat dostępny też na forum: Kobieta
Witam :) licze na Wasza pomoc i rade,w tym roku chcialabym spedzic swieta inaczej,nie w domu ,zrobic niespodzianke rodzince i zabrac ja w malownicze miejsce,odpoczac ,nie martwic sie o zakupy...mam wielka ochote na rejony gorskie,przytulny pensjonat(ograniczenia finansowe),ale niezupelnie z dala od ludzi:) najwazniejsza to przyjazna ,ciepla atmosfeta..domowe jedzonko:).napewno cos polecicie:) pozdrawiam cieplutko i Wesolych ,spokojnych Swiat:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: W gory na swieta:)

Polecam Poronin, prawie w każdym domu można wynająć pokój z wyżywieniem lub bez do tego zimą jest blisko do wyciągów niekoniecznie obleganych tłumnie przez turystów, malownicze krajobrazy blisko do Zakopanego. Jeśli chcesz numer do Pani u której byliśmy to napisz na priw wy wybraliśmy opcję bez wyżywienia, ale jest tam świetnie wyposażona kuchnia, łazienki w każdym pokoju, czysto i piękne widoki z okna, dla dzieciaków mega atrakcją były zwierzęta. Ale tak jak pisałam tam można wynająć pokoje za niedużą kasę niemal w każdym domu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Pilne, nocleg Poznań. (11 odpowiedzi)

Witam, poszukuję czystego i niedrogiego noclegu w Poznaniu. może ktoś z Was ma jakies namiary,...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (175 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...