W tym sezonie - słabo.

Zgadzam się, że obsługa nie należy do najlepszych. Lodowisko jest publiczne, płatne, więc zakładam, że ktoś powinien pilnować porządku. W zeszłym roku nie miałam zadnych zastrzeżeń - była osoba nadzorująca jazdę, zmiana kierunku następowała co 15 minut, a przede wszystkim było bezpiecznie. Niestety w tym roku nie mogę tego powiedzieć. Nie dość, że nikt nie raczy zmienić kierunku jazdy (nawet na wyraźną prośbę jeżdzących), to jeszcze obsługa nie reaguje na chamskie zachowanie i szaleństwa niektórych (wyścigi, jeżdzenie pod prąd, zajeżdzanie drogi innym, rzucanie śnieżkami, palenie papierosów na tafli itp) W tym roku frekwencja jest dużo mniejsza, co mnie wcale nie dziwi.
Jak dalej będzie to tak wyglądało, to dojdzie do tragedii i lodowisko zamkną, a wówczas konsekwencje poniosą jak zwykle mieszkańcy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

jedno zasadnicze pytanie

Chcialabym sie dowiedziec, czy jest jakas ograniczona ilosc miejsc na dane 55minut czy wchodzi tyle osob ile bedzie chcialo..?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: jedno zasadnicze pytanie

Nie 55 minut tylko godzina 60 minut - ze swiete krowy wchodza nawet w polowie slizgawki to juz inna bajka.Jest ograniczona liczba wchodzacych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0