WE DWOJE NA KURSIE SUSHI

To był wspaniały wieczór. Idąc na to szkolenie nastawiliśmy się, że pewnie będzie szybko omówiona technika sushi i degustacja ale okazało się, że było bez pośpiechu tłumaczone wszystko krok po kroku i każdy mógł wykonać sam swoje sushi i potem je zjeść lub zabrać do domu. Kurs profesjonalnie przygotowany i ku naszemu pozytywnemu zaskoczeniu trwał ponad godzinę dłużej niż było zaplanowane. Atmosfera przyjemna, wspaniały sushi master opowiadał bardzo ciekawie o tajnikach sushi i nie tylko. Jedzenie było świeże i smakowite. To był mój pierwszy kontakt z surową rybą i jestem zachwycona, to jest naprawdę pyszne! Gorąco polecam to miejsce. Czytałam wcześniej inne komentarze i sądzę, że te negatywne pisała konkurencja obok bo przed szkoleniem przeszliśmy się 2 razy przez C.H. obok i w tamtej konkurencyjnej "sushi restauracji" nie było ani jednego klienta natomiast w Hashi sushi nie było już żadnych wolnych miejsc poza dwoma na zewnątrz w ogródku to chyba mówi samo za siebie gdzie jest smaczniej. Jak wychodziliśmy około godziny 21.30 w Hashi sushi nadal były tłumy ludzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WE DWOJE NA KURSIE SUSHI

skąd można czerpać info o organizowanych kursach? Wiem, że kiedyś było coś takiego na grouponie. Na ich stronie nigdy nie było o tym info...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WE DWOJE NA KURSIE SUSHI

Tu jest kontakt i dodatkowo zniżka - szkolenie za 99 zł :) http://hotdeals.pl/pl,trojmiasto,szukaj,30,,,szkolenie-z-przyrzadzania-sushi-w-hashi-sushi,1304
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0