Re: WIAZANKA Z CALLI
MadziaK napisał(a):
> Pola, dlaczego nie podoba Ci sie ich podejscie? Chcialam tam
> zamawiac...
>
> kwiaty maja piekne,wiazanki robia zapewne tez sliczne a co najwazniejsze zawsze u nich kupujemy kwiaty.ale gdy pojechalam wstepnie rozmawiac o slubnej i dekoracji na samochod pani nie potrafila mnie zapewnic ze bedzie to czego oczekuje.proszac o katalog wiazanek i zazanaczeniu ze chce z calli okazalo sie ze jest tylko jedna czy dwie ktore moge zobaczyc,a jak chcialam uslyszec jakas propozycje to uslyszalamze to co chce to mi zrobia.niby ok,moge przyniesc fotke ale oczekuje od nich propozycji rowniez.musze po wiazanke przyjechac sama,a to co che na samochod(opisalam dokladnie)odradzono mi od razu-nie da sie tego dobrze przymocowac
hmmm...moze zle trafilam,moze pani nie miala tego dnia humoru?nie wiem ale nie podobalo mi sie to wszystko
natomiast jak rozmawialam na targach w geancie,ktore byly w ta sobote pani ktora tam sie wystawiala wiedziala w czym rzecz:katalogow miala z 10 i jeszcze w komputerze pokazywala inne,duzo proponowala,pytala i co najwazniejsze powiedziala ze nie ma dla niej rzeczy niemozliwych
sorki za zasmiecanie...ale mam problem z wyslaniem maili
0
0