WIDEOFILMOWANIE I FOTOGRAFIA - PROFESJONALNIE

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Profesjonalny montażysta - były pracownik telewizji nakręci i zmontuje niezapomniane chwile z Waszego wesela.

Nowoczesny, niepowtarzalny styl ,3CCD, cyfrowa kamera Canon XM1

Fotograf - naturalna sesja zdjęciowa w plenerze oraz zdjęcia z ceremoni ślubnej i wesela.

Cyfrowy aparat OLYMPUS C-8080 8 mln pikseli

pro.ap@wp.pl

501-531-560

RAZEM TANIEJ!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WIDEOFILMOWANIE I FOTOGRAFIA - PROFESJONALNIE

Ciekawe jak robisz zdjęcia w kosciele tym olimpusem, wyzsze iso i szumy jak cholera. Kąpaktem robić profesjonalne zdjecia slubne? Pewnie potem odszumianie w fotoszopie...porazka. Pozatym taka oferta na oko? nie masz jakiejs swojej strony internetowej?

Witam. nie wiem czy wiesz w ogole co to za aparat ze tak piszesz. wnioskuje ze nie .nie widzialas ani zdjec ani filmu tak wiec komentowanie w tym wypadku jest nie na miejscu.jesli jestes zainteresowana zdjeciami badz filmem to proponuje przyjechac i wtedy oceniac, no chyba ze jastes z konkurencji....

Na tym forum sie nie reklamuje...

witam. Przeczytałem Pana ofertę na filmowanie i foto. Mam do Pana prośbę. Chcę kupić ten aparat (8080) własnie do tego celu do którego Pan go używa, czyli do wesel. Nie jestem przekonany czy ten sprzęt poradzi sobie na weselu. Czy moze ma Pan jakies foto z wesel (np. coś z kościoła, sali itp). Jesli się coś znajdzie prosiłbym o wysłanie mi kilku próbek. Będę bardzo wdzięczny. I moze coś od Pana o tym aparacie. Czy uzywa Pan dodatkowej lampy itd. POZDRAWIAM

NIE PORADZI. 8080 to zwykły bardziej zawansowany kompakt cyfrowy, taka hybryda lustrzanki, olbrzymie szumy przy wyzszych ISO, olbrzymie aberracje chromatyczne, na szerokim kacie winietowanie istraszna beczka (zagina perespektywe na brzegach kadru), najwazniejsza sprawa cholernie wolny auto focus, brak wymiennej optyki( obiektywów ) , matryca nawet nie wielkosci APS, nie sugerowac sie tutaj ze 8 mil pikseli, bo upachane na tak małej matrycy owocuje to tylko mocniejszymi szumami.no i na koniec bardzo długi shuter lag (czyli czas rejestracji zdjecia od wyzwolenia migawki..para w tym czasie zdązy zalorzyc obrączki:)), to aparat dobry na wycieczki dla zawansowanego amatora, ale nie sprawdzi sie w takich warunkach.... profesjonalista nigdy nie uzyl by takiego aparatu... jak czytam takie posty to mi sie zal robi par ktore sugerując się słowem "profesjonalny" wezmą takiego chałturnika..ktory pewnie jedną ręką filmuje, druga pstryka zdjecia ..a trzecią gra na organkach... Co do aparatu na sluby to dobra lustrzanka cyfrowa z kompletem dobrej bardzo jasnej optyki... a nie kompakcik mieszczący się w kieszeni...

Zgadzam sie w 100%.... jeszcze pewnie wbudowana lamoa blyskowa... zenada.