Re: WIOSENNE PORZĄDKI W DZIECIĘCEJ SZAFIE - Klub APTEKA 06.03.2011r.
Kwiatek - dopisałam Cię:)
no tak, założyłam, że wszyscy wiedzą o co chodzi, a przecież nie wszystkie z Was brały już w akcjach "Apteki" udział;-)
więc piszę:)
osoby sprzedające proszone są o przyjście jakieś 20 minut prędzej (tzn. ok. godz. 10.40) - żeby porozkładać ubranka. Każda osoba będzie miała do dyspozycji pół stołu plus tyle miejsca ile jest pod stołem:) tzn. tam można postawić np. zabawki w pojemniku czy kartonie (w tym, w czym się przydżwigało "towar";-)). dodatkowo jest możliwość wyeksponowania ubranek - o ile będzie się je miało na wieszaczkach (zwykle wychodzi po 2-3 wieszaczki do powieszenia na osobę). i tyle:) wtedy ja zaparzam kawusię, pijemy, gadamy, sprzedajemy, kupujemy, itd.:):):)
ilość miejsc jest ograniczona, bo od początku było tak, że jest więcej chętnych niż miejsc - stąd zapisy:) i bardzo proszę o informację gdyby ktoś jednak nie mógł dotrzeć na akcję - bo zawsze robię listę rezerwową i ktoś z niej "wskakuje" na miejsce tego, kto zrezygnował. tak to działa - i szanujmy się nawzajem:) na rękodzieło nie zgłosiły się 3 osoby, które mi potwierdziły, że będą... przykro, bo mogły na ich miejsce przyjść inne osoby...
jak macie jeszcze jakieś pytania - śmiało:) po to jestem, aby pomóc:)
0
0