Tomasz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu TIG. Pan Wojciech jest świetnym... Tomasz anonim - ocena (1) Polecam. Odpowiednio wykwalifikowany przewodniczacy kursu. anonim DżoAnna - ocena (1) Mega pozytywnie, bardzo dużo praktyki. Indywidualne podejście do ucznia. DżoAnna
Michał Grzywacz - opinia (1) Bardzo polecam, profesjonalne podejście do kursantów i fachowe nauczanie Michał Grzywacz 1 raz ze spawaniem - opinia (1) Tig stal węglowa. Bardzo miło się pracowało z panem Wojtkiem 1 raz ze spawaniem Sandra - opinia (1) 3 tygodnie nauki w miłej atmosferze, serdecznie polecam dla wszystkich... Sandra Dario - opinia (1) Polecam szkółkę spawalnicza Wns Pomorze, pan Wojtek profesjonalny, opanowany... Dario Adek - opinia (1) Polecam, bardzo dobre warunki szkolenia z doświadczonym Mistrzem... Adek Robert - opinia (1) Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych. Na kurs Tig 141, rura... Robert Witold - opinia (1) Z odbytego kursu jestem bardzo zadowolony. Fachowo przekazana wiedza,... Witold Super szkoła (2) Super szkółka spawania polecam instruktora Pana Jacka i Pana Jurka super... Euroweldowiec Polecam (1) Swietna kadra instruktorów,spokojna atmosfera,wysoki poziom nauczania.Od zera... Leszek Szkolenie (1) Jeśli coś można powiedzieć o WNS Pomorze to to, że nauczycie się tam spawać.... Maciej Borowski Polecam szkołe WNS Pomorze (1) Bardzo dobra szkoła nastawiona na zajęcia praktyczne, codziennie nowe... MARIUSZ Szkolenie 136/138 (1) Wszystko w jak najlepszym pozadku. Duzo materialow szkoleniowych. Polecam. A.C. TIG (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu w 15 dni nauczyłem sie spawac rure , bardzo... kamil Opinia dotyczaca kursu spawacz (1) Pełen profesjonalizm bardzo mili ludzie duzo sie nauczylem i co najwazniejsze... Spawacz Spawacz 141 (1) Polecam wszystkim nowym spawaczom jak i tym co odnawiają certyfikaty. Michał Szczerze polecam każdemu, kto szuka (1) dobrej szkoły spawania. Jest dokładnie tak, jak piszą w ofercie.... Adam Kostuch Poleceam (1) Szkółka Spawaczy WNS POMORZE . Moim zdaniem jest to bardzo dobry wybór .... Piotr