WSPÓLNE ODCHUDZANIE OD STYCZNIA

hej, tak wlasnie planuje wlasnie od stycznia, bo teraz swieta i sie nie oplaca ;) a od nowego roku z nowym postanowieniem tak do lata...takze chcialam sie zorientowac czy ktos bylby chetny mi potowarzyszyc w tych trudnych pelnych pokus chwilach? z 10 kilo bym chciala, a moze uda sie ciut wiecej i tak na spokojnie, bez glodowek, rozsadnie. mnie akurat chyba najbardziej odpowiadalaby dieta ok 1000 cal, bo na dukanie nie dam rady, bo za duzo miecha a za malo warzyw i owocow bez ktorych nie umiem po prostu, a wy mozecie byc na swojej diecie, chodzi mi jedynie o wspieranie sie, motywowanie, pomocy w ukladaniu menu itd. to jak, jest ktos chetny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WSPÓLNE ODCHUDZANIE OD STYCZNIA

a ja wole naturalny z mrozonymi malinami zmiksowany :P

Ok...

A ja nic złego.

Hmmm...ja tam nic dobrego nie widzę...

Te mają zadziwiająco całkiem niezły skład http://littlebrainchild.blogspot.com/2012/03/090-jogurt-fruvita-brzoskwinia-marakuja.html

Jeśli mogę coś doradzić,to należy unikać wszelkich "owocowych" jogurtów.Owoców tam żadnych nie ma,tylko cukier,barwniki i polepszacze smaku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A wiecie dziewczyny o jogurtach biedronkowych )% tłuszczu i cukru? Mają tylko 88kcal/200g pojemniczek. Polecam bardzo dobre. Są owocowe z ziarnami. :)

ooo super dzieki tez sobie sprawie :) dziekuje

a ja dziś zjadłam malusio i nie jem juz bo łamie mnie choróbsko:( temperatura kaszel do tego łamanie w kosciach ahhhh porazka zdążyłam rano zrobić ćwiczenia i w ciagu dnia poskakałam na skakance ale wieczorne ćwiczenia odpuszczam , nie mam siły :(

Dziś jeden z moich wychowanków miał urodzinki i przyniósł torta i ciacha do przedszkola, ale się zawzięłam i powiedziałam sobie nie i jestem z siebie dumna jak cholera;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja dziś również się trzymam, na śniadanko ciemny chlebek (dwie małe kromeczki) z łososiem, rukolą, ogórkiem i kiełkami z rzodkiewki, potem ok.12 mandarynka i jogurt nat., teraz jem obiad: pieczony łosoś i do tego sałatka ze szpinaku, rukoli, fety, ogórka, pomidora, kiełków oraz sałaty, do tego popijam dużo wody min. z cytryną i zieloną herbatę. Na kolację coś lekkiego, może jajeczko gotowane z warzywkami:) Do tego orbitrek 45 min.+nowo zakupiona skakanka;) Na wadze spadłam 3 kg. (od drugiego dnia świąt) i czuję się fantastycznie, strasznie mnie to motywuje :)))

Agnieszka jeśli chodzi o takie partie jak brzuch i pupę, to fantastyczna jest skakanka! Moja siostra swojego czasu ćwiczyła na niej codziennie i mega schudł jej właśnie brzuszek i pupa. Dziś w Biedronce są świetne skakanki za 15 zł., wiem bo sama sobie też kupiłam, jest w nich przelicznik ile tracisz kcal, ile skoków wykonałaś i czas. Zastanawiam się tylko ile czasu trzeba by tak na niej skakać żeby były fajne efekty. Dziś na pewno zacznę.

Patrycja89 ja miałam zakrzepice w ciąży i po ciaży i niestety od ciąży do konca już muszę mieć diete :) zero słodyczy zero smażonego i tłustego :) więc nauczyłam się robić fajne zdrowe posiłki i super przekąski :) dlatego chyba mój organizm jest przyzwyczajony do takiego jedzenia a poza tym jak zjadłam na święta bigos i karpia smażonego to uwierz mi cały tydzień nic nie mogłam jeść bolał mnie żołądek i wątroba i niedobrze mi było ale wszystko wróciło do normy po lekkich posiłkach :)

Ja bym tak chyba nie dała rady, nie lubie takich diet w których jest narzucone co można jeść, bo jak mi obrzydnie to sie zawsze nawpycham czegoś na co mam ochote i nici z diety. Dla mnie chyba najlepsze rozwiązanie to jeść mniej kalorycznie, wtedy siłą rzeczy trzeba szukać zdrowszych zamienników.

może któras dziewczyna chciałaby ze mna taki plan realizować ?? a jeszcze lepiej jak któraś z Ujeściska byłaby i byśmy razem gdzies na spacer i na silownie poszły :)

Wiesz co zawziełam sie ostro i ćwicze rano i wieczorem co do jedzenia to na sniadanie jem bułke razową z pomidorem na to świeże listki bazyli i na to kłade jajko sadzone z płynnym żółtkiem :) albo płatki fitness z paroma rodzynkami otrebami migdałami z mlekiem odtłuszconym i kawa oczywiście ( kawa o 7 rano) śniadanie o 11 bo po kawie nie jestem głodna :) potem jem o 15-16 obiad sałatka z tuńczykiem albo z kurczakiem która robie sobie na 3 dni i potem jabłko marchewka jako taka przekąska jeżeli jestem głodna wieczorem jesszze to serek wiejski albo jogurt naturalny jem do tego wypijam 1,5 litra wody i o 21 zielona herbata :)

oj to masz dobra przemiane karolina chyba co czy ostra diete??

ja mam za sobą już 6 kg zostało jeszcze 5 czyli jestem w połowie:) zaczełam 3 tygodnie temu :)

Tylko że moja dieta to jest taka troche przerobiona na moje potrzeby dieta 1000kcal, bo ja nie jem na niej tak jak tam trzeba 5 posiłków o wyznaczonych porach itd (bla bla bla ;)) Jem wtedy kiedy mam ochote, byle by się zmieścić w tym 1000. Wczoraj np. jadłam o 22.00 sandwiche ;) bo sie dopatrzyłam że źle policzyłąm sobie kalorie na cały dzień i zjadłam zamiast 1000 to 800. Aż mi się uśmiech na twarzy pojawił bo taką miałam ochotę, że szok ;)

patrycja oooo to adnie już zgubiłaś :) brawo :)

ja może koło kg dopiero zeszłam nooo ale nic na siłe heheh ale od ćwiczeń mam takie zakwasy że szok :D

Inne tematy z forum

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

krzywe ząbki (27 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...