WSTYD DLA GDAŃSKA

-niech Gdańsk wstydzi się za Tuska i Nowaka w szczególności za drenaż kieszeni kierowców poprzez fotoradary.Tusk śmiał się z Kaczyńskiego że"tylko facet bez prawa jazdy może stawiać tyle fotoradarów" NO I CO??? ZROBIŁ Z GĘBY D... I SAM ROBI TO SAMO I NA WIĘKSZĄ SKALĘ.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WSTYD DLA GDAŃSKA

leoś, nie bądź pisior! miałeś euro? miałeś... masz wypasiony stadion w gdańsku? masz...

więc teraz siedzieć cicho i płacić

a gdy złamiesz już przepis i przyjdzie Ci zapłacić mandat, zawsze mozesz powiedzieć "spełniam swój patriotyczny obowiązek", moje bieniądze budują lepszą Polskę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie mieszaj chłopie sportu do polityki! Z czego się cieszysz że na euro Polska była najsłabszą drużyna? A stadiony za miliony wybudowane/niejeden wielkie lody ukrecił przy budowie skoro na Ukrainie podobny stadion na 3 krotnie mnie pieniędzy potrafili wybudować/-te stadiony teraz nie będzie za co utrzymać.Oby nie było tak jak w Portugalii gdzie połowa stadionów już nie istnieje.Widzę że dla Ciebie każdy kto krytykuje rząd to PISIOR!Pewnie też nie masz prawa jazdy bo jakbyś jeździł to zrozumiał byś o czym mówiłem,nie o bezpieczeństwie a skoku na kasę!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@dds chyba ironizuje?
:-)

Wcale nie ironizuję!!

Z całego serca popieram władze naszego miasta i naszego Prezydenta Pawła Adamowicza, niech nam jeszcze rządzi przez wiele kadencji.

Gdańsk się rozwija. Także pod względem liczby fotoradarów.
Mam nadzieję, że będziemy w awangardzie dbania o bezpieczeństwo na naszych drogach.

Społeczeństwo pragnie fotoradarów, tylko tak można tępić piratów drogowych.

A do tego podreperuje się budżet miasta. Dwie pieczenie na jednym ogniu. Po prostu pysznie. Pysznie.

Naszym władzom w sprawie buzetu jeszcze podpowiem...

zamiast tablic "Gdańsk-stolica Kaszub", na rogatkach miasta trzeba postawić bramki poboru opłat, tak żeby poruszanie się po naszym pięknym mieście były odpłatne. Tak jak to się robi w miastach zachodniej Europy.

Jednorazowe opłaty za wjazd lub abonamenty.

Do tego proponuję wprowazić jeszcze certyfikaty ekologiczne, takie naklejki wzorem niemieckim. Też trochę grosza wpadnie a będziemy mieli czystsze powietrze.

Tylko rowery drodzy państwo, tylko rowery...

Inne tematy z forum

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...