WSZYSTKIM OGROMNIE POLECAM TĄ SZKOŁĘ!
Tak jak już napisałam w nagłówku " WSZYSTKIM OGROMNIE POLECAM TĄ SZKOŁĘ" przede wszystkim za profesjonalne podejście do kursanta, a także za wielkie zaangażowanie. Kurs zaczęłam pod koniec stycznia i nie miałam zielonego pojęcia o czym kolwiek. To dzięki Panu Arturowi nauczyłam się wszystkiego! Fakt, faktem czasami było ciężko, a raczej na każdej drugiej godzinie spotkania, ponieważ nieobyło się bez podniesienia przeze mnie ciśnienia Panu Arturowi. Przez to oczywiście każda moja jazda kończyła się złym humorem instruktora. Ale dzięki temu starałam się być lepsza! i udało się! Egzamin zdałam za 3 razem tylko i wyłącznie przez swoją głupotę :) ponieważ wcześniej zmarnowałam idealną okazję do tego, aby jak najszybciej zostać szczęśliwym posiadaczem "plastiku". Panie Arturze mam nadzieję, że wybaczy mi Pan wszystkie te złości i będzie mnie wspominać równie dobrze jak ja Pana! Jeszcze raz bardzo dziękuję za poświęcony mi czas i tyle nerwów ;-)) a każdemu kto się jeszcze zastanawia nad wyborem ośrodka szkolenia kierowców śmiało mogę powiedzieć, żeby jak najszybciej wybrali ALDĘ, gdyż ma ona NAJLEPSZYCH NA ŚWIECIE instuktorów!