WSZYSTKO SUPER - POLECAM
Witam wszystkich. Polecam ta firmę każdemu chcącemu szybko i bezproblemowo wymienic szybę w swoim aucie. Profesjonalne podejście do tematu, ceny bardzo konkurencyjna, miła atmosfera podczas usługi, można auto zostawic, można tez uczestniczyć przy wymianie. Widać że pracują tu ludzie znający sie na swoim fachu. Szyby markowe w dobrych cenach i profesjonalnie wymienione czego chcieć więcej. Dziwi mnie fakt że ktoś pisał że doliczają 200,00 PLN za usunięcie rdzy. Ja podjechałem na wymianę przedniej szyby i akurat rdzy żadnej pod stara szyba nie było, więc nie było tez mowy o żadnych dodatkowych kosztach. Gdyby była rdza to tylko należy się cieszyć że proponują jej usunięcie od ręki, no chyba że ktoś woli nowa szybę wklejać na rdzę co spowoduje prędzej czy później jej pęknięcie. 200,00 PLN za usługę usuniecia rdzy wydaje sie dość dużą kwotą, no ale autor nie napisał czy to była tylka drobana plamka czy całe podszybie miał zeżarte, bo wtedy to te 200,00 PLN to byłoby OK. Ja tam w każdym bądź razie polecam. Profesjonaliści i tyle. na pewno na następna wymianę jakiejkolwiek szyby wrócę do nich.