Auto Szyby

Szyby samochodowe

Gdynia, Morska 491

Nie polecam (2) Brak profesjonalizmu przy przyciemnianiu szyb w aucie. Brak foli z atestem ,... Sebastian Audi A6 (1) Moge powiedziec tylko tyle jezeli chodzi o cene to ok ale jezeli chodzi o... Adam Astra H szyba przednia + polerka reflektorów (1) W dniu dzisiejszym skorzystałem z usługi. Pełnia zadowolenia, profesjonalnie... mrGruX
renualt laguna (1) Wymieniałem przednia szybę naprawde polecam ta firmę szybko wymieniona i... Michał T4 (1) Bardzo polecam. Korzystam z usług tej firmy już po raz kolejny i za każdym... Karol Polecam - tanio (1) Polecam, tanio, profesjonalnie, szybko. Szyba wstawiona praktycznie na... Sylwia Tylnia szyba w Mercedesie Cabrio (1) Warsztat jak najbardziej godny polecenia chłopakom udało się odzyskać... Maciej szczerze polecam (1) wpadłam nieumówiona z szybą kierowcy zdobytą na szrocie, wymiana od ręki,... Kot Filip z czarnego golfa :) (1) Golfik jak nowy. Wszystko przebiegło sprawnie i bez komplikacji. Godzina... Filip Maciek Chrysler (1) W 100 % zadowolony , cena w porownaniu do konkurencji oszalamiajaca , czas... Maciek Tragedia nie polecam (2) W tej firmie na wymiane czeka sie pol dnia przez 6 godzin nie mieli czasu, a... Marek zabezpieczenie szyby (3) Podobno w nordglasie mają w swojej ofercie coś co polega na pokryciu szyby... Michal27 Pelny profesjonalizm (1) Mój Mercedes C klasse jest zadowolony ,a Ja razem z nim.Polecam,polecam i... sebastian Ktoś powinien sie nimi zająć,................... (2) Cóż, nie będę się rozpisywał co i jak, powiem tylko że ... Wklejają szyby... poszkodowany Mondeo (1) Doskonała i rzetelna obsługa . Jest gdzie usiąść i zaczekać na wykonanie... Maciek Polecam (1) Obsluga mila, Szyba do Renault megane I na stanie, dobrze i szybko wykonane,... Joanna O. Cox - opinia (2) Dostępność szyb i ceny ok. Ale pracownicy zebrzacy o napiwek to juz masakra... Cox Ogólnie żenada (1) Dla mnie tragedia. Co prawda szybę mieli od ręki, ale: Połamali całego... Marcin Zadowolony (1) Cena atrakcyjna. Widziałem u siebie przed wymianą że dzieje się coś pod szybą... Peugeot 307 KIA CEED (1) WLASNIE ODEBRALEM MOJEGO CEEDA I MUSZE POWIEDZIEC ZE JESTEM BARDZO ZADOWOLONY... KIA CEED