Zadowolony
Cena atrakcyjna.
Widziałem u siebie przed wymianą że dzieje się coś pod szybą będzie potrzebna interwencja.....
Cena 490 zł za szybę z montażem (szyba z pasem u góry)
Przeklejenie naklejki + 20 zł
Profesjonalne podejście do klienta pokazali po demontażu szyby skąd ta rdza i mokry dywanik.
Dodatkowo za oczyszczenie z rdzy oraz zabezpieczenie 100 zł bardzo dobra cena.
Co daje wymiana szyby u nich 610 zł (u konkurencji .... niezbędny ;) powiedziano mi za za samą wymianę z szybą i montażem 950 zł, pytanie ile za dodatkowe usługi niech każdy się liczy z tym, że dodatkowa usługa kosztuje ja jestem zadowolony.
Piszecie że cena przez telefon atrakcyjna a potem dodatkowe koszty.
Czekałem na miejscu 2 godziny i było kilku klientów co dzwoniło jaka cena podjeżdżali wymiana bez dodatkowych kosztów = cena ustalona telefonicznie.
Ja polecam.... a Ty decydujesz. Następnym razem też u nich....
Widziałem u siebie przed wymianą że dzieje się coś pod szybą będzie potrzebna interwencja.....
Cena 490 zł za szybę z montażem (szyba z pasem u góry)
Przeklejenie naklejki + 20 zł
Profesjonalne podejście do klienta pokazali po demontażu szyby skąd ta rdza i mokry dywanik.
Dodatkowo za oczyszczenie z rdzy oraz zabezpieczenie 100 zł bardzo dobra cena.
Co daje wymiana szyby u nich 610 zł (u konkurencji .... niezbędny ;) powiedziano mi za za samą wymianę z szybą i montażem 950 zł, pytanie ile za dodatkowe usługi niech każdy się liczy z tym, że dodatkowa usługa kosztuje ja jestem zadowolony.
Piszecie że cena przez telefon atrakcyjna a potem dodatkowe koszty.
Czekałem na miejscu 2 godziny i było kilku klientów co dzwoniło jaka cena podjeżdżali wymiana bez dodatkowych kosztów = cena ustalona telefonicznie.
Ja polecam.... a Ty decydujesz. Następnym razem też u nich....