Auto Szyby

Szyby samochodowe

Gdynia, Morska 491

Nie jest źle (1) Mimo wszystko polecam tą firmę http://hanesco.pl/index.php warto Irek Naciągają !!! (3) Podana cena przez telefon była atrakcyjna (ok. -30zł niż konkurencja) więc... Kris (..) (1) Nagminną praktyką tej firmy jest doliczanie 150zł po demontażu szyby za... Adam
Zdzierstwo !! (2) Po wyciągnięciu szyby stwierdzili , że jest trochę rdzy-pytają czy zabieram... Stefan Polecam oddział w Gdyni ul. Morska (1) Wymieniałam szybę w moim Renault Clio III i wszystko przebiegło sprawnie.... Ewa WYMIANA SZYBY (1) WŁAŚNIE WCZORAJ SKORZYSTAŁAM Z USŁUG W/W FIRMY I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.... LK MACIEJ (1) Wymiana szyby przedniej Opel Corsa C przebiegła w ustalonym terminie z dnia... Maciej ... (2) Wiec tak podjechałem tam do warsztatu w sobote , nie dosc ze czekałem 3... Oszukany klient POLECAM !!! BMW (1) Polecam tą Firmę szybko sprawnie i co najważniejsze Tanio :) Zbyszek NIE POLECAM (1) Tak jak wszyscy użytkownicy na poczatku nie mialem zastrzeżeń...do pierwszego... kubiasty@o2.pl WSZYSTKO SUPER - POLECAM (1) Witam wszystkich. Polecam ta firmę każdemu chcącemu szybko i bezproblemowo... m Porażka do kwadratu (2) (...)Ja nie dałem się zrobić w balona i zabrałem auto do innego warsztatu.... mazda Polecam (1) Szybko,tanio,najtaniej w całym trójmieście.Warsztat posiada wszystkie usługi... Właściciel B.M.W VW GOLF III (1) WITAM Z PEŁNA ŚWIADOMOŚCIĄ MUSZĘ PODPISAĆ SIĘ POD TYM CO NAPISAŁ WŁASCICIEL... PATRYK.G opel omega c (1) ustaliłem termin wymiany szyby na godzinę 16,ponieważ szybciej nie mogłem się... witold b. grzany focus (1) szybko i profesjonalnie szyba wklejona idealnie! robia szybko ale bez... marioi Mimo profesjonalnej obsługi nie polecam (1) Byłem zadowolony tylko po usłudze. Z każdą godziną mój poziom zadowolenia... Tysio Polecam ;-) (1) Bardzo miła i sympatyzna obsługa , cena nie wysoka , wszystko a OKI Patryk Wymiana szyby peugeot 206 (1) Szybka i bardzo miła obsługa. Serdecznie polecam :) ania serdecznie polecam (1) jedyne miejsce w trójmieście gdzie mieli szybę do mojego samochodu na miejscu... Paweł