opel omega c
ustaliłem termin wymiany szyby na godzinę 16,ponieważ szybciej nie mogłem się urwać z pracy,dla tej firmy nie było problematyczne wymienić szybę w moim oplu omedze.po dotarciu na miejsce zostałem miło przyjęty w biurze podano kawę,miło.wprowadzono moją omegę do warsztatu,pozwolono pozostać mi przy aucie.i dobrze bo zobaczyłem naocznie dlaczego ta szyba pękła,auto pod szybą skorodowało powstały dziury od korozji.załamałem się!pocieszono mnie tym,że jest to opel i za korozję nie trzeba dopłacać bo to normalność.zaproponowano mi udanie się do jakiegoś warsztatu celem oczyszczenia korozji ,bądź montażu na to zgnite podszybie lub oczyszczenie przez zaprzyjaźnego blacharza.ale koszt jego pracy wyceniłna dodatkowe 200 zł.zgodziłem się na to rozwiązanie i jestem zadowolony,że po południu w piątek udało mi się to wszystko załatwić.ja osobiście doceniam pracujące tam osoby za profesjonalne podejście do auta,jak i za szczerość.Jestem pod wrażeniem!!!osobiście polecam!!!jak będzi potrzeba polecenia,gdzie wymienić szybę w aucie to tylko tam!!!w razie pytań mogę podać do siebie nr.tel. 501489326