WU - Tang Fries 

Burgery

Gdańsk, Jacka Malczewskiego 85/105

Iwona Grochowicz - ocena (1) Smaczne urozmaicone świeże rzemieślnicze,zawsze chętnie po nie siegam Iwona Grochowicz Dariusz - ocena (1) Rewelacja ! Jedne z lepszych jak nie najlepsze w 3city te burgerki! Dariusz Kamila - ocena (1) Super polecam, na pewno wrócę Kamila
Mariusz - ocena (1) Najlepsze burgery jakie jadlem do tej pory Mariusz Gruby - ocena (1) Pierwsza klasa !!!!!!!!!!!!!! Gruby Jutek - ocena (1) Nie dobre. Nie polecam Jutek Gdańszczanin - ocena (1) Jadłem, czy to najlepszy no nie wiem. Zalety, dobrze zrobione mięso, nie... Gdańszczanin Tomasz - ocena (1) Najlepsze Smashe jakie jadłem Tomasz Bart - ocena (1) Mogę jedynie potwierdzić, że podają mega smaczne burger, nie przekombinowane. Bart GZA - ocena (1) zajebiste, zajebiste GZA Anna - ocena (1) Super! Najlepsze w mieście! Anna A - ocena (1) Pyszny burger i znakomite frytki! A Kuba - ocena (1) Polecam, naprawdę smaczne miejsce Kuba Tom - ocena (1) Bardzo dobre burgery! Bułeczka idealnie mięciutka, widac ze z sercem robione!... Tom Janek - ocena (1) Wyśmienite, nic dodać nic ująć. Janek M - ocena (1) Myślałam, że nie lubię burgerów, bo jadłam już wszystkie w Gdańsku, ale te... M Klaudia - ocena (1) Przepyszne mięso i super dodatki! wszystko świeże i robione z pasją i sercem :) Klaudia MaciejZ - ocena (1) Polecam! Najlepsze burgery i frytki w mieście! MaciejZ Adam - ocena (1) Świetnie doprawione sosy, pyszna buła, a do tego autorskie sosy i zawsze... Adam Patrycja Brendler - ocena (1) Wspaniałe mięso - świeże, soczyste, wyborne. Wszystko przesmaczne i rozpływa... Patrycja Brendler