WU - Tang Fries 

Burgery

Gdańsk, Jacka Malczewskiego 85/105

Patrycja Brendler - ocena (1) Wspaniałe mięso - świeże, soczyste, wyborne. Wszystko przesmaczne i rozpływa... Patrycja Brendler Marcin Siekiera - ocena (1) Prawdopodobnie najlepsze burgery jakie w życiu jadlem...bardzo ciekawe... Marcin Siekiera Aldona - ocena (1) Pyszne burgery, widać że wszystko jest świeże Aldona
Dhraw - ocena (1) Miejsce z super atmosferą i jescze lepszymi burgerami Dhraw Karolina - ocena (1) Najlepsze burgery jakie jadłam w Trójmieście Karolina Karol J - ocena (1) Burger świetny, a obsługa jeszcze lepsza! :D Karol J Justyna - ocena (1) Burger bliski oryginałowi. Soczyste mięso, miękka bułka i doskonały bekon.... Justyna Martyna - ocena (1) Przepyszne frytki i burgery. Martyna Marzena - ocena (1) Bardzo fajne miejsce.Pyszne burgery . Marzena M.A - ocena (1) Wspaniały i jeszcze raz wspanialy M.A Alis - ocena (1) Pyszne burgerki i fryteczki Alis Macias - ocena (1) Burger wymiata!!! Lepszego nie jadlem!!! Macias Rudy :D - ocena (1) Tak to się robi! :) Rudy :D Becia - ocena (1) Zawsze świeże produkty i wspaniały smak! Becia Jusi - ocena (1) Super miejsce gdzie jest pasja,pyszne jedzonko i cudowni własciciele. Jusi Wronka - ocena (1) Smaczne i od razu widać że świeże Wronka GRUBYbenek - ocena (1) Najlepsze burgery jakie jadłem w życiu a waze 160kg więc na jedzeniu to ja... GRUBYbenek Pietrek - ocena (1) Bardzo smaczne a bułeczka pycha. Pietrek Dox - ocena (1) Zacny burgerek Dox Monia - ocena (1) Najlepsze burgery, mięso i wszystkie dodatki w punkt! Monia