WYBIERZ INNY SERWIS

Niestety z przykrością muszę stwierdzić iż obsługa serwisu jest na bardzo niskim poziomie. Podczas wizyty z 3 letnim volvo S60 usłyszałam od pracownika: ,,proszę czekać i nam nie przeszkadzać wykonywać naszej pracy, jak skończymy to panią poinformujemy''. Muszę przyznać żę wbiło mnie w ziemię. Nie polecam nikomu tego serwisu; drogo, nieprzyjazna atmosfera i jakość usług świdczona na bardzo niskim poziomie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: WYBIERZ INNY SERWIS

niestety muszę potwierdzić to samo. nie chodzi mi obsługę, bo z tym nie mam specjalnie kłopotu, ale o kompetencje i ceny. w moim 3 letnim XC90 z przebiegiem 51kkm zgłosiłem problem z hamulcem postojowym. okazało się, że szczęki z całą resztą są kompletnie skorodowane. koszt nowych części to około 1700 pln. chyba nie muszę mówić o mojej reakcji na w/w usterkę. pan z serwisu uspakajał, że powyższe mogło być spowodowane małym przebiegiem, a za tym rzadkim używaniem auta!?!? wyjaśniłem, że to wskótek krótkich przebiegów, a żona jeździ codziennie więc auto i hamulec są często używane! według mnie winę ponosi właśnie serwis, kiedy robił przegląd rok wcześniej (ostatni gwarancyjny) i nie zauważył niczego! jak może dojść do korozji szczęk w 3 letnim aucie!??? a jeżeli to nie serwis to może marka VOLVO zawiniła? serwis oczywiście niczego się nie dopatrzył. szanowny panie Drywa, następnym razem (za rok) dam szansę panom przy Klifie w Gdyni. Panu już dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1