WYBORY!!!!!
Witam wszystkich sąsiadów,
Do wyborów zostało nie wiele czasu i trzeba zastanowić się na kogo głosować. Dlaczego warto się sprężyć?
Jeśli chcemy czego więcej dla naszego Banina to trzeba wybrać ludzi, którym będzie zależało.
W nadchodzących okresie będzie naprawdę dużo pieniędzy unijnych do zdobycia i trzeba mieć tam mądrych i zaradnych ludzi.
Spróbujmy zrobić to razem!
Zatem otwieram dyskusję na kogo warto oddać głos.
Kandydaci na burmistrza nr 1.
do rady gminy 2.
do rady powiatu 3.
Wrzucając swoje przemyślenia i uwagi poprzedzajcie je tymi numerami.
Pod koniec tygodnia postara się je uporządkować.
Może zacznę:
1. Według mojej oceny obecny burmistrz jest już zmęczony..dajmy mu zatem spokój;
kandydatem ciekawym jest J.Miąskowski lecz chciałbym wiedzieć czy nie będzie po raz kolejny podważał naszych ustaleń dotyczących przebiegu obwodnicy.
2. do rady startują osoby z naszej rady sołeckiej:
p. P.Koreń i p. M.Cieszyńska.
Aktywnie działali na rzecz Banina i warto ich poprzeć.
3. tu niestety nie mam kandydatów, natomiast na pewno nie zagłosuję na tych, którzy tam siedzieli ostatnią kadencję:
p.M.Żeromski i p.E.Pryczkowski. NIC nie zrobili w czasie sowjej kadencji dla Banina. Z drugim panem korespondowałem czas jakiś w sprawie wprowadzenia ograniczenia szybkości na Lotniczej od początku granicy Banino i nic....może nie mogli, może nie chcieli..
Zatem dajmy szanse innym.
na listach z Banina znalazłem:
K.Jakuszek,
A.Dziedzic,
K.Niedrowski
zatem na nich proponuję oddać głos.
To tyle z mojej strony i zapraszam do komentarzy.
Do wyborów zostało nie wiele czasu i trzeba zastanowić się na kogo głosować. Dlaczego warto się sprężyć?
Jeśli chcemy czego więcej dla naszego Banina to trzeba wybrać ludzi, którym będzie zależało.
W nadchodzących okresie będzie naprawdę dużo pieniędzy unijnych do zdobycia i trzeba mieć tam mądrych i zaradnych ludzi.
Spróbujmy zrobić to razem!
Zatem otwieram dyskusję na kogo warto oddać głos.
Kandydaci na burmistrza nr 1.
do rady gminy 2.
do rady powiatu 3.
Wrzucając swoje przemyślenia i uwagi poprzedzajcie je tymi numerami.
Pod koniec tygodnia postara się je uporządkować.
Może zacznę:
1. Według mojej oceny obecny burmistrz jest już zmęczony..dajmy mu zatem spokój;
kandydatem ciekawym jest J.Miąskowski lecz chciałbym wiedzieć czy nie będzie po raz kolejny podważał naszych ustaleń dotyczących przebiegu obwodnicy.
2. do rady startują osoby z naszej rady sołeckiej:
p. P.Koreń i p. M.Cieszyńska.
Aktywnie działali na rzecz Banina i warto ich poprzeć.
3. tu niestety nie mam kandydatów, natomiast na pewno nie zagłosuję na tych, którzy tam siedzieli ostatnią kadencję:
p.M.Żeromski i p.E.Pryczkowski. NIC nie zrobili w czasie sowjej kadencji dla Banina. Z drugim panem korespondowałem czas jakiś w sprawie wprowadzenia ograniczenia szybkości na Lotniczej od początku granicy Banino i nic....może nie mogli, może nie chcieli..
Zatem dajmy szanse innym.
na listach z Banina znalazłem:
K.Jakuszek,
A.Dziedzic,
K.Niedrowski
zatem na nich proponuję oddać głos.
To tyle z mojej strony i zapraszam do komentarzy.